Matka ovihälytin, Varashälytin, Murtohälytin, Flash valolla – Travel Door Alarm

23.95

4 varastossa (voidaan jälkitoimittaa)

Nuku turvallisesti matkoilla majoituskohteessa! Mielenrauhaa matkoilla, nukut paremmin.

Ovihälytin, varashälytin, murtohälytin matkalle säädettävä ja kompaktikokoinen.

– Täysin kannettava, helppo asentaa / poistaa – käyttää kotona tai matkoilla

– hälytys laukaistaan kun ovi tai ikkuna avautuu.

– Tunnistaa oven tai ikkunan aukaisun, riittävän kovaa hälytin ääni 100db hälyttämään naapureita ja apua

– Helppo asennus. Liitä yksikkö vain käsikahvan päälle, aseta metallilevy ovi- ja ovenvarren väliin – ei tarvita työkaluja.

-Sopii kaikiin ovenkahva ja ikkuna malleihin.

Sisältää 2 nappiparistoa

Koko 7,5cm x 3,5 cm

Valmistaja: Dooberman security

Valmistusmaa: Kiina

Vertaa

Jos olet joskus ollut huolissaan matkoilla, jonkun odottamattomasta saapumisesta huoneeseesi yöllä, tämä henkilökohtainen hälytysjärjestelmä voi antaa sinulle mielenrauhan. Jos matkustat joko liike-tai vapaa-ajan, turvallisuus on jatkuvasti mielessäsi, ota Ovihälytin mukanasi ja tee turvallisuudesta jatkuva matkakumppani.

Travel Door Alarm with LED Flashlight on täydellinen perheille ja / tai liikematkustajille. Portable Door Alarm on helppokäyttöinen ja sitä voidaan käyttää kaikkien hotellien ovien ja ikkunoiden tyypeissä. Aseta vain ovihälytin hotellihuoneen sisäpuolella olevaan kahvaan, matkailuauton oven kahvaan, asuntovaunuun tai veneen ovikahvaan.

Kun joku yrittää avata ovea ulkopuolelta, laite aktivoi lävistyksen 95 desibelin hälytyksen, joka on suunniteltu hätyyttämään potentiaalisen tunkeilijan sekä herättämään sisällä olijat

Portable Door Alarmissa on myös sisäänrakennettu taskulamppu käytettäväksi pimeässä huoneessa, mikä lisää turvallisuutta ja mukavuutta. Kannettava oven hälytys on taskuinen, joten se tuskin vie tilaa missään matkalaukussa tai kannella.

Ovihälytin on erittäin helppokäyttöinen ja asennus vaatii vain 5 sekuntia.

Ovihälyttimen alaosassa vedät pohjalevyn auki, joka poistaa kaksi ohutta hopeapinoketta, jotka kiinnitetään langalla kannettavien ovien hälytykseen. Koukut pidetään yhdessä kirkkaan muovisuojuksen kanssa.

Irrota kansi (irrota kansi, kun haluat vaihtaa sen, kun hälytys ei ole käytössä) ja koukut irtoavat ja aiheuttavat ääneen hälyttävän hälytyksen, joka ilmoittaa, että oven hälytys toimii oikein. Käytä sormiasi ​​pitämään kiinni tangoista, jotka pysäyttävät hälytyksen.

Etsi ovi- tai ikkunakarmin väli ja työnnä suljetut koukut ovesta ja kehyksestä (tai ikkunasta ja kehyksestä). Niin kauan kuin aukaistava ovi, ikkuna pysyy kiinni, matkaoven hälytys jää hiljaa.

Jos ovi tai ikkuna avautuu (jopa vähän), kannettavan oven hälytys irtoaa paikannuksestaan, jolloin koukut irtoavat ja hälytys soi. Ei vain korkea hälytys suuri varoitus sinulle, mutta se todennäköisesti säikäyttää ja pelottaa pois tunkeilijat.

Kun kannettava matkahälytys ei ole käytössä, anturi liukuu takaisin hälytykseen. Mikään ei kytkeydy päälle tai pois päältä. Akkua käytetään vain hälytyksen yhteydessä.

Door alarm travel home security. Security Portable Travel Door Alarm Entry Defense Intruder Alarm 100dB Flashlight For Home Office Apartment Hotel Cruise ship Cabin.

Lisätiedot

Paino0.6 kg (kilogramma)

Päävalikko

Matka ovihälytin, Varashälytin, Murtohälytin, Flash valolla - Travel Door Alarm