Cabin Max Stowaway lentolaukku, Second bag allowance, Underseat laukku

14.95

1 varastossa (voidaan jälkitoimittaa)

Lennoille mukaan voi ottaa ilmaiseksi myös Stowaway-laukun, lentolaukun, joka sopii edessä olevan istuimen alle (second bag allowance). Ultrakevyt! Underseat laukut ja reput.

Se säilytetään edessä olevan istuimen alla, jolloin lennonaikana tarvitsemasi asiat ovat helposti käden ulottuvilla, koneen laskeuduttua saat lisälaukun nopeasti mukaasi istuimen alta poistuaksesi lentokoneesta.

Cabin Maxin uudet Arezzo Stowaway bags-lentolaukut ovat suunniteltu sopimaan myös halpalentoyhtiöille
kuten esim Ryanair 20x35x20 cm.

Tämä on se pienempi lennolle ilmaiseksi kuljetettava käsimatkatavaralaukku, Cabin Max Stowaway-laukussa voidaan kuljettaa tärkeitä asiakirjoja, nesteitä, sekä elektronisia laitteita, vaarantamatta käsimatkatavaroiden lisämaksu rajoituksia lentoyhtiöstä riippuen.

Koko: 20x35x20 cm

Paino vain 0.4kg

Väri: Navy-spot

Vertaa

Cabin Max Arezzon on ensimmäinen erityisesti lentokoneen matkustamon etuistuimen alle suunniteltu lentolaukku. Se on underseat laukku. Mittaamalla mm Ryanairin asettamat tarkat 35x20x20cm mitat, Arezzo sopii myös halpalentoyhtiöille. Yleensä tämä on se ”toinen” ns. ilmainen pienempi käsimatkatavaralaukku, lentolaukku. Yleensä ilmaisessa käsimatkatavaralaukussa, lentolaukussa voi kuljettaa tärkeitä matka-asiakirjoja, matkatarvikkeet, elektroniikkatuotteita vaarantamatta 10 kg: n käsimatkatavaroiden korvausta. Sitä voidaan säilyttää edessäsi olevan matkustamon istuimen alla, mikä tarkoittaa, että sinun ei enää tarvitse odottaa turvavyömerkin sammuvan ennen kuin haet asioita, ja lähdet ulos. Lentolaukku Arezzo.

Mitä ovat underseat laukut ja reput? Underseat bags eli istuimen alle sijoitettavat käsimatkatavara laukut ja reput on suunniteltu sopimaan lentokoneen, linja-auton, bussin, junan istuimen alle tai ylätilan käsimatkatavara lokeroon, hattuhyllylle, jotta matkustajilla on kaikki tarvitsemansa lähellä. Nämä ns underseat reput esim lentokoneeseen mukaan otettavat laukut ja reput ovat yleensä ilamiseksi mukaan otettavia matkustamoon. Vaikka istuimen alle sijoitettavilla käsimatkatavara repuilla ja laukuilla on erilaisia ​​kokoonpanoja ja kokoja, se on kannettava kuin laukku tai reppu, mutta tarjoaa organisointia käsimatkatavaroillesi kuin matkalaukku.

The first under the seat bag designed specifically to fit the Ryanair second bag allowance. Measuring the exact 20x35x20cm dimensions set out by Ryanair, this smaller shoulder bag can carry your important documents, liquids and heavy electronic items, without compromising the 10kg hand luggage allowance. It can be stored under the seat in front of you, meaning you will no longer have to wait for the seat belt sign to go off before retrieving your things.

Lisätiedot

Paino0.6 kg (kilogramma)

Päävalikko

Cabin Max Stowaway lentolaukku, Second bag allowance, Underseat laukku