Kaapelikotelo, Johtolaatikko, Johtojen järjestelijä, Johtokotelo

22.95

Ei varastossa, vain jälkitoimituksena

Tässä kaapelien järjestelijässsä, johtolaatikossa, hallintalaatikossa on kaksi pystyrakoa ja suuri reikäaukko, jotta tarvittavat kaapelit tulevat sisään ja ulos, mikä tekee latauksesta siistin ja kätevän.
Mikä parasta johdot ja pistorasia siististi piilossa johtokotelossa. Johtokotelo myös helppo pitää puhtaana pölyistä. Kompakti ja tyylikäs tapa hallita kaapelisotkua työpöydällä, toimistopöydällä ja sen läheisyydessä. Sen sisään mahtuvat niin virta- kuin verkkokaapelit ja vaikkapa pieni jatkopistorasia.

Valmistettu kestävästä ABS-muovista, jonka avulla voit hallita ja järjestellä johdot turvallisesti kotona, toimistolla etätöissä, työpaikalla, mökillä jne.

Laatikon pohjassa oleva kumi estää sitä liukumasta ja liukumasta tasaisilla pinnoilla.

Irrotettava kansi ylhäällä ehkäisee lapsia sen avaamisesta ja koskettamasta suoraan sähkölaitteita, pistorasiaa.

Sopii useimpiin virtapistokkeisiin, ylijännitesuojiin ja pistorasioihin.

Tarjoaa lisätilaa adapterien, johtojen jne. Lataamiseen.

Siivoa sotkuiset kaapelit ja pidä paikat siistinä etätoimistollakin.

Koko: P 31 * L 13,7 * K 13 cm
Väri: Valkoinen
Materiaali: Abs muovi

Vertaa

Toimistolla, etätöissä, mökillä johtojen järjestely pitää paikat siistimpänä eivätkä kerää pölyä. Piiloita johdot, kaapelit siististi johtokoteloon, kaapelikoteloon. Johtojen järjestäminen muuttuu kotonasi, toimistolla paljon helpommaksi kunnollisilla tarvikkeilla. Verkkokauppamme valikoimastamme löydät erilaiset kätevät tarvikkeet johtojen vaivattomaan järjestelyyn. Kaapelipiilo – Kotelo kaapelien järjestämistä varten. Näppärä kaapelipiilo kaapeleiden ja haaroituspistorasioiden järjestämistä ja piilottamista varten. Home Office charging cable organizer box case power wire organizer.

.

Lisätiedot

Paino0.8 kg (kilogramma)

Päävalikko

Kaapelikotelo, Johtolaatikko, Johtojen järjestelijä, Johtokotelo