RFID luottokorttisuoja, Protector for ID Credit Card 2 kpl

3.95

39 varastossa

Vältä identiteettivarkaus matkoillasi, ja suojaa luottokorttisi, henkilökorttisi turva RFID suojuksella.

Luottokorttitasku 2 kpl, Credit card sleeve x 2 pce. Suojaa indentiteettivarkauksilta, kopioinneilta matkalla luottokorttejasi, id-kortteja jne.

Rfid luottokorttitasku estää luottokorttien, ID korttien jne kopioinnin ja etäluvun matkoilla maailmalla.

Travelsky turva RFID luottokortti, id suojus on valmistettu polylaminaatti-alumiini materiaalista, joka estää rfid mirkosirun lukemisen ja kopioinnin, joka täten estää identiteettivarkaudet matkoilla.

Luottokorttitasku, luottokortti suojus on vettähylkivää materiaalia.

-Luokitus hyväksytty FIPS 201

-Suojaus ISO7810 ID-1

-Väri Hopea

– 2 kpl

Vertaa

Luottokorttitaskut etenkin suojaavat luottokorttejasi kopioinneilta ja etälukuvarkauksilta, ne ovat myös lävistys- ja repäisykestäviä. Aseta korttisi vain holkin ja alumiinifolion sisäpuolelle, komposiittivuori estää elektronisen etäluvun rfid tekniikka käyttäen. Turvallista matkaa!
Pankkikorttien suojaussuoja. Tämä suojaava rfid korttitasku on tarkoitettu korttien, joissa rfid siru skannaushyökkäysten pysäyttämiseen. Liu’uta lompakkoosi, kukkaroosi, ja luottokorttisi ovat turvassa ¨. Mikä on RFID? RFID, eli radiotaajuinen etätunnistus on menetelmä tiedon etälukuun ja -tallentamiseen käyttäen RFID-tunnisteita, eli tageja. On useita keinoja tunnistaa tavaroita RFID:n avulla, mutta yleisin on tallentaa tuotteen tunnistava sarjanumero mikrosirulle. Se on kiinnitetty antenniin (sirua ja antennia kutsutaan yhdessä RFID-tunnisteeksi). RFID-tunniste voidaan sisällyttää tuotteeseen valmistusvaiheessa tai liimata jälkikäteen tarralla. RFID-tunnisteet sisältävät antennin voidakseen lähettää ja vastaanottaa radiotaajuisia kyselyitä RFID-lähetin-vastaanottimelta. Käytössä mm. passit, ajokortit, luottokortit, terveystunnistekortit, henkilöllisyystodistukset jne. Tietoja, jotka tarkoitettu luottamuksellisiksi, ihmisistä, yrityksistä ja esineistä pitää suojata varkauksilta tai kolmannen osapuolen vahingoilta tai muilta väärinkäytöksiltä. RFID-järjestelmässä on 4 suojattavaa kohtaa: tagilla säilytettävä tieto, lukijan muistissa oleva tieto, lukijan ja tagin välinen tiedonsiirto ja tietoa käsittelevä järjestelmä. Tagilta lukijalle radioaaltojen avulla siirrettävä tieto on vaarassa hyväksikäytölle ja häirinnälle. Tietoa voidaan siepata ilmasta väärennetyllä lukijalla, lukijoille voidaan syöttää väärennettyä tai vahingollista tietoa tai tiedonsiirtoa voidaan häiritä esimerkiksi palvelunestohyökkäyksellä sähkömagnetiikkaa käyttäen.

Lisätiedot

Paino0.2 kg (kilogramma)

Päävalikko

RFID luottokorttisuoja, Protector for ID Credit Card 2 kpl