Kasvomaski, Suu- ja nenäsuoja 50kpl, Yksittäispakattu

16.95

4 varastossa (voidaan jälkitoimittaa)

Hengitä turvallisemmin nenä- ja suusuojus, kasvosuojain, kasvomaski turvaa terveyttäsi ostosmatkoilla, kauppareissulla, suur-kaupungeissa tai influenssa-alueilla. Hygienisesti anti-bac yksittäispakkauksessa.Travel pollution air mask, Disposable face mask.

50 kpl yksittäispakattuja vaaleanpunaisia hengityssuojaimia

3-kerroksinen

Yläreunassa taitettava tuki

Suojaa saasteilta. Suodatustehokkuus BFE < 98% (Bacterial filtration effiency)

Joustavilla kuminauha korvalenkein

Kierrätystuote, disposable

Yksittäispakkaus materiaali opp muovi

Väri pink, vaaleanpunainen

Valmistusmaa Kiina CE china export licenced

Vertaa

50 kappaleen pakkaus kasvomaskeja kuluttajakäyttöön. Kasvomaskin, kasvosuojaimen tarkoitus on ehkäistä roiskeilta, sekä auttaa vähentämään koskettelua suun ja nenän alueelle. Kertakäyttöinen kasvosuojain, arkikäyttöön, jossa 3 kerrosta, ei sisällä lateksia. Kertakäyttöinen hengityssuojain on kevyt ja mukava käyttää ja mahdollistaa täysin esteettömän hengityksen. Maski ei ärsytä ihoa, on hajuton eikä sisällä lasikuitua. Pese kätesi ennen ja jälkeen suu-nenäsuojuksen pukemisen. Kasvosuojaimen lisäksi hygieniaa on hyvä tukea esimerkiksi käsidesin avulla. Tämä tuote on kuluttajakäyttöön tarkoitettu suu-nenäsuojus, kasvomaski, kasvosuoja. Halvat ja edulliset kasvomaskit turvallisesti meidän verkkokaupasta nopealla toimituksella. Käyttöohje:
Pujota sormesi korvalenkkien läpi. Tarkista, että nenävahvike on kasvonsuojan yläreunassa. Aseta kasvonsuoja nenän ja suun päälle. Pujota korvalenkit korvien ympärille. Vedä kasvonsuojaa ylhäältä ja alhaalta niin, että sen taitokset avautuvat kokonaan. Tämä vähentää kerrosten auhettamaa hengityssvastusta ja varmistaa samalla hyvän peittävyyden. Muotoile nenävahvike nenänvarren päälle siten, että ilmaa vuotaa ohi mahdollisimman vähän. Hävitä kasvonsuoja käytön jälkeen. Maailman Terveysjärjestö WHO suosittelee kasvomaskien käyttöä ennaltehkäisevänä toimenpiteenä viruksen leviämistä vastaan. Kasvosuojain ehkäisee yskiessä ja aivastaessa virusten ja bakteerien leviämistä ympäristöön. Maskin avulla voit ehkäistä myös ylimääräistä kasvojen koskettelua tautien levitessä helposti pinnoilta kasvojen kautta henkilöltä toiselle. Eurooppa terveys- ja turvallisuusvaatimus. Standardit. Kasvosuojain, suojus, suu, maski, suumaski,, kasvosuojain, kasvosuojus, hengitysmaski, suusuoja, hengityssuoja. Disposable face mask individual packing.

Vähennä tartuntariskiä hyvällä hygienialla:
Pese kätesi saippualla huolellisesti ja usein.
Käytä alkoholipohjaista käsihuuhdetta, jos et voi pestä käsiäsi.
Älä koske silmiäsi, nenääsi tai suutasi.
Yski ja aivasta hihaan tai kertakäyttöiseen nenäliinaan.
Laita käytetty kasvomaski roskiin.

Lisätiedot

Paino0.6 kg (kilogramma)

Päävalikko

Kasvomaski, Suu- ja nenäsuoja 50kpl, Yksittäispakattu