Niskatuki, Kaulatuki huivi, Kietaisuhuivi, Travel Neck Scarf Support

24.95

10 varastossa (voidaan jälkitoimittaa)

Niskatuki huivi, kaulatuki huivi fleece on monitoimi uutuus pitkille juna-, bussi-, lento-, ja automatkoille tarkoitettu käytettäväksi, myös kotikäytöön esim tv tuolissa istuessa. Kaulan Tukityyny, kaulatuki ja huivi samassa tuotteessa, Fleece neck scarf support, lämmittää niskaa sekä pitää niskasi ergonomisessa asennossa nukkuessasi.

Innovatiivisen kaulatuki huivin fleecekankaan sisällä sijaitsee integroitu niskatuki, kaulatuki. Helppokäyttöinen kietaisuhuivi niskatuella, pehmeää fleece kangasta.

Se on kevyt ja kompaktimpi kuin verrattuna perinteisiin U-muotoisiin matkatyynyihin, sekä se pitää fleece materiaalin ansiosta kaulasi ja niskasi lämpimänä. Kietaisuhuivi niskatuella ehkäisee niskan kipeytymistä automatkalla, lennoilla, junamatkalla, bussimatkalla.

Kaulatuki huivin ja -tyynyn salaisuus on patentoitu sisäinen tukijärjestelmä, joka on piilotettu erittäin pehmeään fleece kankaan sisälle. Näytä hyvältä matkallasi, pysy lämpimänä ja lepää hyvin. Kaulatukihuivi, Niskatuki ja huivi monitoimi, Kietaisuhuivi, Fleece Neck Scarf Support antaa mukavuutta ja pehmeyttä matkalla.

Ei enää nuokkumisia, eikä niskat kipeänä pitkän automatkan jälkeen, tämä tukihuivi ehkäisee niskan kiputiloja matkasi aikana! Niskatyyny lentokoneeseen, autoon, bussiin, junaan.

Materiaali: Vesipestävä fleece

Paino: 150 g

Väri: Harmaa

Superpehmeä fleece yhdistettynä ainutlaatuiseen piilotettuun integroituun niska- ja kaulatukeen luo mukavan lepopaikan päälle ja niskalle.

Niskatuki, kaulatuki huivi monitoimi on helppo kantaa mukana matkalla, sillä se painaa VAIN 150g!

Vertaa

Niskatuki huivi, kaulatuki huivi fleece on monitoimi uutuus juna-, bussi-, lento-, ja automatkoille tarkoitettu käytettäväksi. Kaulan tukityyny, kaulatuki ja huivi samassa tuotteessa, Fleece neck scarf support, joka pitää niskasi ergonomisessa asennossa nukutessasi matkan aikana, myös lämmittää niskaa, ehkäisten rasituksen kiputiloja. Anatomisesti muotoiltu niskatuki on helppo pukea ja riisua. Sopii niskavaivoihin kuten piiskanisku, hermopinne, niskakipu ja niskan jäykkyys. Pehmeä niskatuki tukee kaularankaa nukkuessasi, tuen tarkoitus on vähentää niskalihasten jännitystä,

Lisätiedot

Paino 0.6 kg

Päävalikko

Niskatuki, Kaulatuki huivi, Kietaisuhuivi, Travel Neck Scarf Support