Puhelimen suoja, vedenpitävä, monitoimi, kaula- ja käsivarsihihna

19.95

2 varastossa (voidaan jälkitoimittaa)

Vedenpitävä puhelimen suojapussi, suojakotelo kosketusnäyttöpuhelimille ja älypuhelimille. Suojaa matkoillasi puhelintasi vedeltä, hiekalta, lumelta ja katupölyltä. Universal koko.

Mukana kätevä kantohihna kaulaan. Lisäksi suojapussi on kiinnitettävissä myös käsivarteen, mukana olevalla irroitettavalla käsihihnalla, arm band, Scotch- repäisy kiinnityksellä.

Kovamuoviset suojapussin tuplasulkijat estävät veden, hiekan pääsyn suojapussiin.

Läpinäkyvä screen touch päällinen, jolloin voit jatkaa puhelimen käyttöä sen ollessa suojapussissa.

Käytännöllinen suojus lomallasi uima-altaalle, vesipuistoon, rannalle, kanoottimatkalle, hiihtolomalle, moottorikelkka safarille jne.

Sopii vedenpitäväksi suojaksi niin älypuhelimille, kosketusnäyttöpuhelimille, pienille digikameroille, ipodille, MP3, MP4 soittimille.

Voi käyttää myös suojaamaan tärkeitä matkadokumentteja, passeja, luottokortteja, seteleitä jne.

Koko: 180 mm x 100 mm (ilman sulkijamekanismia)

Sis: Suojapussin, kaulahihnan, sekä Scotsh käsivarsihihnan

Väri: musta

Vertaa

Älypuhelimen suojakotelo on roiske- ja sadevedenpitävä suojapussi lähes kaikille älypuhelimille. Kotelon älykalvon ansiosta voit käyttää puhelimen kosketusnäyttöä puhelimen ollessa suojakotelossa. Suojakotelon mukana tulee kaularemmi, johon kiinnitettynä puhelin pysyy varmasti mukana ja tallessa, missä tahansa kuljetkin. Älykalvo voit käyttää puhelimen kosketusnäyttöä puhelimen ollessa suojakotelossa. Suojakotelo on erinomainen varuste mukaan uimarannoille ja lomamatkoille, ja se on vedenkestävyytensä lisäksi myös likaa hylkivä. Käytännöllinen kotelo on oiva varuste myös muihin touhuihin kuin vesileikkihin, ja se kulkee mukana vaikka töissä! Vedenkestävä suojapussi on suunniteltu niin, että sen voi laittaa joko kaulaan roikkumaan tai kiinnittää käsivarteen. Kosketusnäytöllistä puhelinta voi käyttää myös tämän ollessa pussissa. Älypuhelimen lisäksi suojapussissa voi kuljettaa muita arvokkaita esineitä kuten rahaa, kameran tai vaikka avaimet.

Lisätiedot

Paino0.6 kg (kilogramma)

Päävalikko

Puhelimen suoja, vedenpitävä, monitoimi, kaula- ja käsivarsihihna