RFID kaulapussi, Kaulalaukku, Passikotelo, Monitoimi Anti-theft

19.95

8 varastossa (voidaan jälkitoimittaa)

RFID suojattu vettähylkivä Tingofinen kaulalaukku, passikotelo, kaulapussi matkalle. Anti-theft suojaus RFID.

Suojaa tärkeitä dokumenttejasi, älypuhelintasi tms (ID kortit, passit, luottokortit, puhelimen, älypuhelimen jne.) matkalla etälukuvarkauksilta ja kopioinneilta RFID suojauksen ansiosta.

Vettähylkivästä materiaalista valmistettu sekä takaosa mesh verkkokangasta, joka ehkäisee hikoilua käytettäessä vaatteiden alla piilossa matkan aikana.

Useita eri säilytystaskuja matkadokumenteille.

Koko: 12,5 x 19,5 cm
Väri: Musta

Vertaa

RFID-suojattu lompakko, passikotelo, puhelinkotelo kaulahihnalla. Tämä turvallinen matkailijalle lompakko, kaulapussi kulkee mukavasti takin tai paidan alla. Pintamateriaali on miellyttävää nylonin, takaosa mesh verkkokangas, ei hiosta matkalla. Suojattu etälukua vastaan: korttisi, luottokorttisi, id-korttisi ovat turvassa, etäluennalta ja kopioinneilta matkasi aikana. Tilaa mm. passille. Tarralla suljettava päällitasku.

Kolme sisälokeroa. Säädettävä hihna. RFID Passilaukku on kätevä tapa pitää passi matkustaessa helposti saatavilla ja turvassa. Laukussa on kaksi vetoketjullista pääosiota passille ja muille tärkeille pientavaroille. Se on suunniteltu käytettäväksi vaatteiden alla ja on siksi valmistettu erittäin hengittävästä ja kevyestä materiaalista. Anti-theft rfid passport pouch wallet. Rfid protected, blocking neck Wallet is a simple hide-away neck wallet perfect for keeping travel documents and personal identification items, mobile under your clothing and out of sight.

Lisätiedot

Paino0.6 kg (kilogramma)

Päävalikko

RFID kaulapussi, Kaulalaukku, Passikotelo, Monitoimi Anti-theft