Rintahihna, Kompressiohihna, Tukihihna reppuun, Repun varaosat, Yleismalli

9.95

3 varastossa (voidaan jälkitoimittaa)

Repun luistamaton rintahihna, kompressiohihna voi tehokkaasti estää repun olkahihnojen liukumisen kiinnittämällä sen tiukasti ja vapauttamalla molemmat kädet muuttaaksesi kuormapainetta ja vähentääksesi olkapäiden väsymystä. Mukavaa ja turvallista ulkoilua, koulumatkailua. Yleismalli sopii eräreppuun, koulureppuun, päiväreppuun, matkareppuun, naisten reppuun, nahkareppuun, eväsreppuun, tietokonereppuun, lentoreppuun jne. Voi käytää myös pakkausremminä.

Tukeva ja kestävä materiaali: Repun vaihtorintahihna on valmistettu kestävästä POM- ja mustasta PP-materiaalista. Se on kevyt ja kätevä, ja se voidaan laittaa taskuun tai laukkuun milloin tahansa.

Säädettävä muotoilu: Säädettävässä rintahihnassa on 2 säädettävää solkia. Voit helposti säätää repun rintahihnan pituutta tarpeidesi ja kokosi mukaan käytön aikana tehdäksesi käytöstäsi mukavampaa. Tukee repun kantoa, täten ehkäisee selän kipeytymistä.

Tarjoa mukavuutta: Repun rintahihnassa on helposti avattava pikavapautustoiminto. Lukon molemmille puolille voit ripustaa avaimet, kuulokkeet, kompassin ja muita pieniä esineitä.

Laajalti käytetty: Sopii erityisesti lasten reppuihin, koululaukkuihin, koululaukkuihin ja aikuisten ulkourheilukasseihin. Laita se esimerkiksi reppuun vuorikiipeilyä, patikointia, matkailua, koulumatkalle, retkeilyä tai lenkkeilyä varten jne.

Materiaali PP nylon
Väri musta

Vertaa

Repun rintahihna pikakiinnityssoljella, repun hihnan kiinnityssolki vaellukseen, matkalle, koulureppuun, lenkkeilyyn, päiväreppuun, tietokonereppuun, työreppuun, eräreppuun jne. Keventää kuormankantoa repun ollessa selässä, tukee kantoa, ehkäisee selän kipeytymistä.

Lisätiedot

Paino0.6 kg (kilogramma)

Päävalikko

Rintahihna, Kompressiohihna, Tukihihna reppuun, Repun varaosat, Yleismalli