TSA-lukko matkalle, vaijerilukko, numerolukko

18.95

1 varastossa (voidaan jälkitoimittaa)

TSA vaijerilukko turvaa matkalaukkusi ja matkatavarasi.

TSA-järjestelmän matkatavaralukot voidaan avata tarvittaessa turvatarkastusta varten ilman matkustajan koodia eikä lukkoa tarvitse murtaa. (TSA = Transportation Security Administration).

Mm. Usa:han matkustaville, lentokentän turvatarkastajilla oikeus tarkistaa matkalaukun sisältö, vaikka laukun omistaja ei ole paikalla.

TSA hyväksymättömät lukot murretaan tarvittaessa auki.

Väri Sininen

Koko vaijerin kanssa suljettuna 10×3,4cm.

Metallinen runko ja lukkopesä sekä ulkokuori kevytmetallia.

Vertaa

Lentokentän turvallisuushenkilökunta voi avata TSA-riippulukon hajottamatta lukkoa. TSA-lukko sopii matkalaukkuihin, käsimatkatavaroihin, käsilaukkuihin, selkäreppuihin ym. Valitse joko yhdistelmälukko tai tavallinen avaimella avattava riippulukko. Monissa matkalaukuissa on kiinteä numerolukko tai voit ostaa matkalaukkuusi irrallisen lukon. Lukon saa ohjelmoitua niin, että se aukeaa omalla koodilla. TSA-hyväksytyt matkalaukkulukot suositeltavia USA:han matkaaville. Monissa matkalaukuissa on nykyisin ns. TSA-lukko. TSA (Transportation Security Administration) on Yhdysvaltojen turvallisuusviranomaisten kehittämä lukkotyyppi, jossa on viranomaisia varten erillinen lukkopesä, josta lukko saadaan tullitarkastuksissa avattua ja suljettua ilman lukon rikkomista. V 2001 American Transportation Security Administration (TSA) on kuvannut jokaisen ruumaan lähetetyn laukun, ennen kuin se on siirtynyt lentokoneeseen. Joskus matkalaukun sisältö avataan ja tarkastetaan käsin. TSA-lukko mahdollistaa Yhdysvaltain turvallisuusviranomaisten pääsyn laukkuun ‘yleisavaimella’ ilman, että itse matkalaukun lukko rikottaisiin. TSA-lukon käyttöä suositellaan erityisesti Yhdysvaltoihin matkustettaessa. Lukko takaa myös turvallisen lukituksen muilla matkoilla. Lukon ohjelmoiti on helppoa ja matkalaukun mukana tulee yleensä kuvallinen ohje miten lukko ohjelmoidaan. TSA-lukkoja ja tavallisia numerolukkoja on erilaisia. TSA luggage travel lock.

TSA RIIPPULUKON KÄYTTÖ-OHJE

Uusi TSA yhdistelmälukko on esiasetettu avautumaan 0-0-0 (vaikka valitsimet saattavat sijaita muilla numeroilla).
Käännä valitsimia ja kohdista lukon numerot arvoon 0-0-0, jotta ne näkyvät selvästi ”ikkunoiden” sisällä.
Vedä riippulukon ”lenkki” ylös ja käännä sitä 90° vastapäivään. Kohdista lenkkikahva lukkorungon kyljessä olevan loven kohdalle. Nollaa sitten yhdistelmä painamalla kahva kokonaan alas, pitämällä sitä kiinni ja kääntämällä valitsimia. Valitse oma numeroyhdistelmäsi, muista se ja kirjoita tarvittaessa ylös muistilapulle.
Palauta lukon lenkki/kahva takaisin alkuperäiseen asentoon. Henkilökohtainen yhdistelmäsi on nyt käyttövalmis.
Kuvallinen ohje TSA -riippulukon numeroyhdistelmän asettamiseksi, löytyy verkkosivuiltamme blogistamme.

Lisätiedot

Paino0.4 kg (kilogramma)

Päävalikko

TSA-lukko matkalle, vaijerilukko, numerolukko