Turva RFID korttikotelo, security lompakko

11.95

11 varastossa (voidaan jälkitoimittaa)

Estä ja ehkäise identiteettivarkaudet matkoilla. RFID korttikotelo suojaa luottokorttejasi, id -ja henkilökortteja kopioinneilta.
Nykyään lähes kaikkiin luottokortteihin, passeihin, henkilöllisyystodistuksiin ja ajokortteihin on paikannettu RFID radiotaajuksilla toimivat tunnistinsirut.

Tämä RFID korttikotelo on tehty ehkäisemään radiosignaalein tapahtuvia identiteetti varkauksia, luottokorteista, henkilökorteista. Etenkin usein matkoilla tapahtuvia identiteettivarkauksia ehkäiset RFID korttikotelo suojauksella.

Kevyen ja kompaktin kokonsa ansiosta sopii lompakkoon sekä käsilaukkuun.

Korttikotelo on roiskeilta ja lialta suojattua kevyt alumiinia. Kovien suojakuorien ansiosta kestää myös iskuja ja kolhuja.

Suojaus: RFID radiotaajuksille, skannaus kopiointi
Koko: 10.9 x 7.2 x 1.9cm
Paino: 70 g
Väri: Musta
Materiaali: Kevyt alumiini, 6 pvc muovista korttitaskua
Huomaa: Sopii luottkorttikokoisille korteille. Älä ylitäytä korttilompakkoa.

Vertaa

Korttilompakkoon mahtuu ainakin 6 korttia ja myös setelirahaa hyvästi. Nykyajan pankkikortteihin on lisätty pikamaksuominaisuus ja korttien kopioiminenkin on mahdollista normaalin lompakon läpi jopa metrien päästä. EI HÄTÄÄ, sillä tämä metallinen korttilompakko on RFID-suojattu ja nämä kopiolaitteet eivät pure sen kuoren läpi.
Mikä on RFID? RFID (Radio Frequency IDentification), eli radiotaajuinen etätunnistus on menetelmä tiedon etälukuun ja -tallentamiseen käyttäen RFID-tunnisteita, eli tageja. On useita keinoja tunnistaa tavaroita RFID:n avulla, mutta yleisin on tallentaa tuotteen tunnistava sarjanumero mikrosirulle, mikä on kiinnitetty antenniin (sirua ja antennia kutsutaan yhdessä RFID-tunnisteeksi).RFID-tunniste voidaan sisällyttää tuotteeseen valmistusvaiheessa tai liimata jälkikäteen tarralla. RFID-tunnisteet sisältävät antennin voidakseen lähettää ja vastaanottaa radiotaajuisia kyselyitä RFID-lähetin-vastaanottimelta.Käytössä mm. passit, ajokortit, luottokortit, terveystunnistekortit, henkilöllisyystodistukset jne. Tietoja, jotka tarkoitettu luottamuksellisiksi, ihmisistä, yrityksistä ja esineistä pitää suojata varkauksilta tai kolmannen osapuolen vahingoilta tai muilta väärinkäytöksiltä. RFID-järjestelmässä on 4 suojattavaa kohtaa: tagilla säilytettävä tieto, lukijan muistissa oleva tieto, lukijan ja tagin välinen tiedonsiirto ja tietoa käsittelevä järjestelmä. Tagilta lukijalle radioaaltojen avulla siirrettävä tieto on vaarassa hyväksikäytölle ja häirinnälle. Tietoa voidaan siepata ilmasta väärennetyllä lukijalla, lukijoille voidaan syöttää väärennettyä tai vahingollista tietoa tai tiedonsiirtoa voidaan häiritä esimerkiksi palvelunestohyökkäyksellä sähkömagnetiikkaa käyttäen.

Lisätiedot

Paino0.6 kg (kilogramma)

Päävalikko

Turva RFID korttikotelo, security lompakko