Vetoketjun vetimet, sulkijat anti-theft, Travel zipper tail, 4 kpl

3.95

12 varastossa (voidaan jälkitoimittaa)

Monitoimi vetoketjun sulkijat, vetimet anti-theft matkalle lisäämään turvallisuutta ja käytännöllisyyttä. Näillä vetimillä voit myös uudistaa reppusi, laukkusi tyyliä.

Vetoketjun sulkijoita voit käyttää lentorepussa, matkalaukussa tai vaikka päällystakissasi. Vetoketjun vedin.

Vetoketjun sulkijoilla voit lukita kaksi vetoketjun vedintä yhteen, tai käyttää käytännöllisistä syistä vetoketjun vetimen jatkona, täten helpottaen avaamista ja sulkemista matkan aikana.

Sopii käytännössä mihin tahansa vetoketjulukkoon, eikä vaadi muuta kuin silmänräpäyksen verran pujottelutyötä.

Valmis vetoketjun vetimen jatke liitettäväksi vetoketjun lukkoon uudessa tuotteessa tai varaosaksi kadonneen tilalle.

Asennus on helppoa, sujauta silmukka vetoketjun lukon vetimen reijän läpi, sen jälkeen sujautat kumipampulan silmukan läpi. Silmukka kiristyy ja vedin on valmis käyttöön!

Väri: Kirkas vihreä-Keltainen

Pituus: 6.5 cm

Pakkauksessa 4 kpl.

Vertaa

Vetoketjun vetimet, vedin kiinnittyy mihin tahansa vetoketjuun, ehkäisee ulkopuolisten avaamasta laukkuasi, reppuasi lentolaukkuasi matkalla. Turvaa arvoesineesi matkoilla, joukkoliikenteessä, lentokentillä kun suljet repuusi tai laukkusi anti-theft sulkijoilla. Sopii hyvin vetimien jatkoksi, helpottaa ja antaa pidemmän käyttöiän vetoketjuille.

Zipper Pull Rope Replacement Zip Puller End. Tag Clip Buckle Fixer Zip Cord. Pull Tail Rope For Luggage Bag Backpack or Clothes Accessories.

Lisätiedot

Paino0.2 kg (kilogramma)

Päävalikko

Vetoketjun vetimet, sulkijat anti-theft, Travel zipper tail, 4 kpl