Uusittu kauppamme on auki. Palvelumme paranee, lue uudistuksista.

Uudistettu kauppamme on auki, mahtavaa! Nyt uusi kauppamme toimii huomattavasti paremmin mobiilissa sekä maksaminen on helpottunut ja nopeutunut huomattavasti. Uusitun verkkokaupan avaamisella pyrimme palvelemaan asiakkaitamme entistäkin paremmin. Verkkokauppamme on avoinna 24/7. Tervetuloa ostoksille silloin, kun sinulle parhaiten sopii!

Viimeisintä huutoa olevalla verkkokauppa-alustalla pystymme nyt entistä paremmin palvelemaan asiakkaitamme sekä helpottamaan tuotteiden valintaa ja ostoa. Uusien sivujen tavoitteena oli luoda käyttäjäystävällinen ja selkeä kokonaisuus tyylikkäällä ulkoasulla höystettynä.

Saapuessasi etusivulle sinulle avautuu näkymä, josta voit siirtyä kauppaamme selaamaan kategorioiden tuotteita oikealla yläällä olevasta kolmen viivan nappulasta, mobiilissa taasen valikko on nyt helpommin käsiteltävissä näytön alareunassa, joten voit käsitellä hakuja ja kategorioita yhdelläkin kädellä, helppoa, vaivatonta ja nopeaa!.

Sivun ylälaidassa on menupalkki (kolme viivaa, jonka alta aukeaa kategoriat), logosta painaessa pääset joustavasti takaisin etusivulle. Uudistuksen myötä sivujemme mobiilikäytettävyys on parantunut ja tilaaminen verkkokaupastamme on nyt mutkatonta ja sujuvaa kaikilla päätelaitteilla 24/7.

Uusi verkkokauppa on toteutettu WordPressin Woocommerce alustalle. Uuden verkkokaupan myötä päivitämme myös jatkuvasti uusia tuotteita valikoimaan. Jos et löydä jotain, jokin ei toimi tai haluat muuten antaa hyvää tai kehittävää palautetta, ota yhteyttä asiakaspalveluumme asiakaspalvelu@triptek.eu

Huom! Verkkokaupan uudistuksen myötä, tulee käytännön muutoksia:

-Vanhat käyttäjätunnukset poistuvat ja tämän johdosta uuteen kauppaan tulee luoda uusi tunnus.

-Edulliset toimitukset pienlähetyksiin, uutena Matkahuollon XXS paketti 4,90 eur.

Valitettavasti myös vanhojen jo rekisteröityneiden kanta-asiakkaiden on rekisteröidyttävä ja luotava uudet käyttäjätunnukset sekä kirjauduttava uudelleen uuteen kauppaamme, pahoittelemme.

Päävalikko