Vyölaukku, Bum laukku, Urheilu, Matka, Vapaa-aika, Heijastava

24.95

1 varastossa (voidaan jälkitoimittaa)

Vyölaukku, Bum bag, laukku matkalle, urheiluun. Pidä tärkeimmät tavarasi, kuten puhelin, avaimet, käteinen, henkilöllisyystodistus, pippurisumutetta ja välipaloja mukaasi harjoituksen, matkan aikana. Loistava paketti myös arvoesineiden, kuten lompakkopassi, säilyttämiseen lähelläsi, mutta poissa paikalta matkan aikana.

Monitasku. Päätasku puhelimen ja suurempien arvoesineiden säilyttämiseen; mukana tulee kuulokeliitäntä. Kaksi sivutaskua, joista toisessa tarrakiinnitys avaimille ja kolikoille. Joustava vesipulloteline sivulla.

Heijastava nauha päälokeron poikki lisää näkyvyyttä yöaikaan.

KOKO: Sopii max 115cm vyötärölle. Vyö on joustava ja säädettävä.

MATERIAALI: Valmistettu joustavasta neopreenista, joka on hienkestävä. Pitää myös tavarasi kuivina ja suojassa sateelta, lialta tai mudalta.

Max pituus 115cm, laukko osan koko 19x9cm

Vertaa
Kategoriat: , Tags: ,

Pidä tärkeimmät tavarasi, kuten puhelin, avaimet, käteinen, henkilöllisyystodistus, pippurisumutetta ja välipaloja mukaasi harjoituksen, matkan aikana vyölaukussa. Loistava paketti myös arvoesineiden, kuten lompakkopassi, säilyttämiseen lähelläsi, mutta poissa paikalta matkan aikana.

LUKUJA TASKUJA: Päätasku puhelimen ja suurempien arvoesineiden säilyttämiseen; mukana tulee kuulokeliitäntä. Kaksi sivutaskua, joista toisessa tarrakiinnitys avaimille ja kolikoille. Joustava vesipulloteline sivulla.

ERINOMAINEN ILTOTREENIN: Heijastava nauha päälokeron poikki lisää näkyvyyttä yöaikaan.

KOKO: Sopii 24-45 tuuman vyötärölle. Vyö on joustava ja säädettävä.

MATERIAALI: Valmistettu neopreenista, joka on hienkestävä. Pitää myös tavarasi kuivina ja suojassa sateelta, lialta tai mudalta.

Lisätiedot

Paino 0.6 kg (kilogramma)

Päävalikko

Vyölaukku, Bum laukku, Urheilu, Matka, Vapaa-aika, Heijastava