Cabin Max Rahavyö, Vyölaukku -Money belt, RFID suojattu

29.95

6 varastossa (voidaan jälkitoimittaa)

Cabin Max rahavyö, vyölaukku RFID suojauksella. Tämä ultrakevyt ja kestävä rahavyö, vyölaukku pitää käteiset rahat, luottokortit, passit ja muut tärkeät matkadokumentit turvassa rahavyössä paidan alla. Cabin Max vyölaukku, rahavyö on Rfid etälukusuojattu. Matkailu markkinoiden laadukkain rahavyö!

Todella kevyt paino vain 260g!

Erityisesti RFID suojauksella varustettu rahavyö estää luottokorttien, id-korttien, passien etälukemisen ja näin estää myös identiteettivarkauksia matkoillasi.

Sisäpinta valmistettu hikoilua ehkäisevästä mesh verkkokankaasta.

Ulkopinta vettähylkivää ripstop kangasta.

Kaikista tärkeimpien ja arvokkaimpien rahojen, id-korttien, passien sekä luottokorttien säilytykseen on parasta hankkia matkalle RFID, etälukusuojattu rahavyö, joka pysyy piilossa vaatteiden alla.

RFID suojattu rahavyö, vyölaukku estää identiteettivarkaudet sekä luottokorttien kopioinnit etälukuna matkoilla.

Laadukkaassa Cabin Max RFID suojatuissa rahavöissä on takaosan pinta hiostusta estävä mesh-verkkokangas, sekä integroidut ilmastointi kanavat, jotka lisäävät matkustusmukavuutta.

Väri: Vihreä khaki

Paino: 260g

Koko: 30x13cm

Materiaali ripstop

Vertaa

Cabin Max on erinomainen rahavyö, vyölaukku jossa pidät rahasi kulkevat mukanasi turvallisesti piilossa. RFID suojattu rahavyö,vyölaukku estää korttien laittoman kaukoskannauksen. Vältä identiteettivarkaudet ja kuljeta niin passit, kortit kuin muutkin arvoesineet turvallisesti pehmeässä ja kevyessä rahavyössä. Piilolompakko on edullinen turva rahoillesi matkalla. Pussi on valmistettu vettähylkivästä synteettisestä materiaalista. Sisäpuolelta rahavyö on mukavan pehmeää ja huokoista mesh verkkomateriaalia, joten se ei hiosta. Laadukkan vyön ansiosta rahavyön, turvapussin saa istumaan hyvin leveällekin vyötärölle.

Rahavyö suojaa passiin ja korteillesi tallennetut tiedot identiteettivarkailta RFID-suojauksensa vuoksi. Hyvä, kompakti ja RFID-suojattu rahavyö, vyölaukku. Tämä rahavyö sisältää kaksi vetoketjullista taskua, jotka auttavat pitämään mm. käteisen, luottokortit ja passin turvassa ja järjestyksessä. Triptek.eu ja Cabin Maxin tuotevalikoimasta löydät matkailijan kaipaamat laukut ja reput sekä erikoistuotteet, kuten rahavyöt, kaulakukkarot, vyölaukut ja erilaiset tarvikkeet pakkaamista helpottamaan. Cabin Maxin tuotteet lisäävät matkustamisen turvallisuutta ja helppoutta. Matkalompakko, Rahavyö. Passin suojus ja henkilökortin suojus, vyölaukku, passisuojus, rahavyö Suuri tilavuus. Monitoiminen. Pidä rahat turvallisesti mukana matkallasi.

Cabin Max Rfid protected money belt for travels

  • PERFECT FOR TRAVEL this lightweight durable money belt keeps your cash, receipts, and important documents organized, secure and concealed
  • INVISIBLE TO THIEVES AND PICKPOCKETS: Designed for wear underneath your clothes, the Travel Belt is invisible to others.
  • PROTECTS YOUR VALUABLES & IDENTITY – Conceals cash, credit cards & other valuables from pickpockets. Built in RFID Blocking safeguards your passport and credit cards and personal information against identity theft.
  • Comfortable padded mesh back, and adjustable and removable waist strap

Lisätiedot

Paino2 kg (kilogramma)

Päävalikko

Cabin Max Rahavyö, Vyölaukku -Money belt, RFID suojattu