Laukut, reput ja turvallisuus ominaisuudet

Jos haluat varmistaa henkilökohtaisten tavaroidesi turvallisuuden seuraavalla työmatkalla, lomalla, hanki itsellesi yksi parhaista laukuista, repuista, joissa erityiset turvallisuus ominaisuudet. Parhaat varkaudenesto laukut, reput matkoille ovat tarpeeksi suuria kuljettamaan kaiken tarvitsemasi tarvikkeet päivääsi, niin että ne myös suojaavat tärkeitä matkatarvikkeitasi liikkuessasi. Niissä on sisäänrakennetut erityiset turva-ominaisuudet, jotka suojaavat tavaroitasi sekä henkilö- ja luottokorttejasi varkailta, näpistyksiltä. Jos harkitset varkaudenesto laukkujen hankkimista. Kerromme kaiken, mitä sinun on tiedettävä, että ostat parhaan turvalaukun tai -repun. Tässä blogissa kerromme tarkalleen, mikä varkaudenesto laukku on, sekä niiden erilaisista ominaisuuksista, että ostat täydellisen laukun sinulle ja sinun tarpeisiisi sopivan. Tässä varkaudenesto laukkujen blogissa tarkastelemme myös joitain tärkeimmistä turva- ja suojalaukkujen merkeistä, kuten Travelon. Mikä on Travelon varkaudenesto laukku ja miksi sinun pitäisi hankkia se?

Varkaudenestolaukku, reppu (jota joskus kutsutaan myös turvalaukuksi, viillon kestäväksi laukuksi, suojalaukuksi tai vain turvalliseksi anti-theft laukuksi) on pohjimmiltaan laukku, jossa on erilaisia integroituja turvallisuus ominaisuuksia. Ne auttavat suojaamaan henkilökohtaisia matkatavaroitasi ja sähköisiä tietoja, kuten, passeja, luottokortteja, id-kortteja, joissa on nykyään etäluettavat rfid sirut. Lisäksi ne suojaavat teräesineiden käytöltä. Valitettavasti joissakin kohteissa, joissa paljon ihmisiä kuten liikennevälineet, massatapahtumat, messut, turistikohteet jne. Varkaat saalistavat liike- ja työmatkailijoita, lomailijoita, turisteja tietäen, että he kantavat todennäköisesti paljon arvoesineitä. Esim. päivän nähtävyyksiä varten sinulla voi olla mukana laukussasi, käsilaukussasi esim kamera, älypuhelin, kannettava laturi, passi, luottokortit ja rahat käteinen. Asiat, joita tavallinen ihminen ei vain kanna arkisin päivittäin, ainkaan samaan aikaan, yhdessä laukussa, mutta lomamatkoilla, ne ovat yleensä mukana laukussa. Varkauksia tyypillisesti suoritetaan:

-Leikkaamalla, viiltämällä avulla käsilaukun hihna. -Suojaamattoman laukun sisällä olevien henkilötodistusten tai luottokorttien
skannaaminen, etäluku. -Leikkaaminen laukkuosan materiaalin läpi niin, että sisältö putoaa pohjasta. -Koko laukun varastaminen, joka on jätetty paikoilleen tai avoimeksi ilman lukittavia vetoketjuja, jolloin koko sisältö varastetaan.

Tavallinen reppu tai käsilaukku ei vain suojaa sinua mistään edellä mainituista uhista. Joten hankkimalla itsellesi parhaimman laukun, varkaudenestolaukun vaikeutat varkaiden pääsyä arvoesineihisi. Turvalaukkuja (anti-theft bags) on erityyppisiä kuten varkaudenesto reppu (https://triptek.eu/tuote/reppu-anti-theft-rfid-suojaviiltosuoja- turvalukitusled- valo-2 /). Tai esim perinteiset varkaudenestolaukut, joita saa tilavana crossbody laukkuina (https://triptek.eu/tuote/travelon-crossbody-laukkuviiltosuoja-rfid-suoja-turvalukot-led/). Kuten huomaatte varkaudenesto laukkujen, reppujen, käsilaukkujen ei tarvitse olla rumia, koska on olemassa Travelonin design tyylikkäitä varkaudenestolaukkuja. Travelonin anti-theft turva- ja suojalaukut sopivat niin käyttöön naisille kuin mielhille, mallistosta löytyy kaikille sopivan tyylikäs laukku tai reppu. Turvalaukut, suojalaukut sisältävät erilaisia sisäänrakennettuja turvaominaisuuksia. Varkaudenestoon soveltuvissa laukuissa on useita sisäänrakennettuja turvaominaisuuksia, kuten:

Salaiset taskut: Parhaimmissa laukuissa on piilotetut taskut tai pienet sisäosastot lisäsuojausta varten arvokkaimmille tavaroillesi.
RFID -suojaus: Varkaat voivat käyttää tekniikkaa varastaaksesi sähköiset tietosi vain kävellessään kadulla. Nämä varkaat käyttävät RFID-lukijaa id-korttien, luottokorttien skannaamiseen. RFID -laukuissa on yleensä erityinen tasku, jossa voit säilyttää korttejasi
elektronisten, etälukuvarkausten estämiseksi. RFID-varkaudenestolaukkuja, suojalaukkuja suositellaan suojaamaan identiteettivarkauksilta.
Lukot: Älä jätä laukkuasi tuolin selkänojaan tai pöydän alle istuen. Varkaat ovat nopeita nappaamaan laukkusi ilman, että edes ymmärrät sitä useimmiten. Turvalaukku on mahdollista lukita kiinteän esineen, kuten esim ravintolan pöydän jalan ympärille. Laukun lokeroissa, taskuissa lukittavat vetoketjut.
Viiltosuojattu rakenne: Viillonkestävä laukku on valmistettu erittäin kestävästä kankaasta, joka sisältää teräsverkkoa, joka estää varkaita, jotka käyttävät teräesineitä, leikkaakseen laukun, repun kyljen auki. Myös olkahihnat sisältävät teräskaapelit, jotka estevät olkahihnan katkaisun.
Vetoketjut: Varkauksien ehkäisyyn tarkoitetuissa laukuissa on korkealaatuiset vetoketjut, jotka eivät helposti irtoa avoinaiseksi kannettaessa. Et halua huonolaatuisia vetoketjuja, jotka rikkoutuvat matkan puolivälissä, etkä voisi enää sulkea laukkuasi.
Vettähylkivä: Turva laukut, reput ovat yleensä vettähylkiviä, jotka auttavat suojaamaan matkatarvikkeita sateiselta säältä tai vahingossa tapahtuneilta roiskeilta.
LED-valot: Joissakin turvalaukuissa, käsilaukuissa, repuissa sekä olkalaukuissa on sisäänrakennettu led avaimenperä, jolla voit tarkistaa laukkusi sisällön myös pimeässä.

Oletko jo valmis ostamaan uuden laukun turvaominaisuuksin?. Muista, että et voi ehkäistä kaikkia väärinkäytöksiä, joita saatat kohdata liikuessasi kotimaassa työmatkalla tailomalla. Mutta mitä voit tehdä, on valmistautua mihin, mitä jos…
Ylivoimaisesti parast tapa on parantaa turvallisuutta, on ostaa varkaudenesto laukku tai reppu liikut sitten työmatkalla, lomaillen tai matkaillen maailmalla. Tämä ei ole vain älykäs, vaan myös melko turvallinen valinta oman mielenrauhan kannalta, sekä vältyt mahdollisilta vakuutusyhtiöiden vaatimilta ylimääräisiltä paperitöiltä. On tärkeää huomata, että kaikki laukut, reput jotka varustettu turva-ominaisuuksin eivät ole samanlaisia ulkonäöltään tai turva ominaisuuksiltaan. Kun suunnittelet seuraavaa lomaasi, työmatkaasi, harkitse näitä em. 7 syytä käyttää varkaudenestolaukkua pitääksesi matkakatarvikkeesi turvassa. Tutustu turvatuotteisiimme: https://triptek.eu/kategoria/matkalaukut-ja-reput-kasimatkatavarat/kasilaukut/

Parhaat lentoreput matkallesi, lue blogimme täältä.

Matkailija tarvitsee matkalle usein kohdemaasta riippuen matka-adapterin. Lue ilmaisesta matkailijan sähkö-oppaasta lisää täältä.

Päävalikko