Miten välttää identiteettivarkaudet matkoilla? Autovarkauksien ehkäisy matkoilla? RFID tuotteet matkalle

Kun olet lähdössä lomalle tai matkalle, on tärkeää suunnitella mahdollisimman paljon, jotta kaikki sujuu mahdollisimman sujuvasti ja turvallisesti. Vaikka emme voi ennakoida kaikkia mahdollisia turvallisuusriskejä matkalla, on parempi olla jättämättä joitain asioita sattuman varaan.

Tiesitkö, että henkilöllisyys- ja henkilötietovarkaita on kaikkialla? Vierailetpa kehittymättömässä maassa, lomarannikoilla tai liikematkalla vilkkaaseen suurkaupunkiin; näitä varkaita on kaikkialla. Ne ovat diskreettejä, hienovaraisia ja heillä on pääsy
teknologiaan, jonka avulla he voivat varastaa koskematta sinuun.

Sitä kutsutaan RFID:ksi (radio Frequency Identification), ja sen avulla he voivat varastaa henkilöllisyytesi, luottokorttitietosi ja muita henkilötietojasi yksinkertaisesti kävelemällä ohitsesi ja osoittamalla etälukulaitetta tai skimmauslaitetta laukkusi tai lompakkosi suuntaan. RFID varkauksilla voidaan myös skimmata autosi älyavain, täten anastetaan autosi, kun olet automatkalla Euroopassa tai kotimaassa.

Miten sitten suojaudumme tämän tyyppiseltä varkauksilta? Varustaudu vain oikeilla RFID tuotteilla matkallesi. Triptek.eu verkkokaupan RFID tuotevalikoima on täällä auttamassa matkailijoita ehkäisemään etäluku- ja identiteetti varkauksia. Seuraavassa tärkeitä RFID turvatuotteita matkoillesi, varkauksien ehkäisyyn.

RFID passitasku on edullinen tapa suojata passi identiteettivarkauksilta.

RFID suojattu passinsuojus, passikotelo, passitasku

Miten suojata passi matkoilla? Vältä identiteettivarkaus matkoillasi, ja suojaa passisi turva RFID passinsuojuksella, passikotelolla. Vuodesta 2006 on uusiin passeihin asennettu mikorsiru, jota voidaan lukea RFID lukijalla. Turva RFID passinsuojus, passikotelo on valmistettu polylaminaatti-alumiini materiaalista, joka estää passin mirkosirun lukemisen ja kopioinnin, joka täten estää identiteettivarkaudet. Passinsuojus, passikotelo on vettähylkivää materiaalia. Luokitus hyväksytty FIPS 201. RFID passport coverProtects against identity theft.

Luottokorttitaskut ovat erinomainen tapa suojata luottokortit skimmaus- ja etälukuvarkauksilta.

RFID luottokorttitasku, luottokorttisuojus, Protector for ID Credit Card

Miten suojata luottokortit, henkilökortit jne matkoilla? Vältä identiteettivarkaus matkoillasi, ja suojaa luottokorttisi, henkilökorttisi turva RFID suojuksella. Rfid luottokorttitasku, Rfid credit card sleeve estää identiteettivarkaudet matkoilla. Rfid luottokorttitasku,
luottokorttisuojus estää mm luottokorttien, id-korttien korttien kopioinnin ja etäluvun matkoilla. Turva RFID luottokortti, id suojus, tasku on valmistettu polylaminaatti-alumiini materiaalista, joka estää Rfid mirkosirun lukemisen ja kopioinnin, joka täten estää identiteettivarkaudet. Vettähylkivää materiaalia. Luokitus hyväksytty FIPS 201. Suojaus ISO7810 ID-1

RFID suojattu kaulalaukku, kaulakukkaro tuo perinteiset passikotelot turvallisesti nykyaikaan.

Passikotelo, Kaulapussi, Kaulalaukku, Anti-theft, RFID suojattu

Matkustaessasi maailmalla, RFID kaulapussi, RFID kaulalaukku suojaa omaisuuttasi varkaudelta ja etävarkauksilta. Huipputeknologiaan perustuva RFID tekniikka estää etälukemasta tärkeitä matkadokumenttejasi sekä estää luottokorttien, passien, ID korttien etälukemisen ja kopiomisen matkalla. Huomaamattomasti sopii myös paidan alle matkallasi, täten RFID kaulakukkaro, kaulalaukku ehkäisee myös taskuvarkauksia.

Yksi iso vetoketjullinen tasku, sekä repäisykiinnityksellä olevan läpän alla kaksi isoa taskua tärkeille matkadokumenteille kuten passit, matkaliput jne. Vettähylkivä materiaali.Takaosa mesh verkkokangasta, joka estää hikoilua. Irroitettavan kaulanauhan ansiosta voi käyttää myös käsilaukussa suojana etävarkauksilta. Edessä lisäksi lisätasku joka sopii älypuhelimille. Säädettävä kaulanauha muovikuristimella.

Ketjulompakko aitoa nahkaa, RFID suojauksella antaa turvaa matkakassallesi.

Ketjulompakko RFID suojattu, RFID turvalompakko

Matkalle RFID McMoney nahkainen etälukusuojattu ketjulompakko turvaamaan luottokorttejasi, id korttejasi varkailta. McMoney anti-theft lompakko. RFID suojaus estää identiteettivarkaudet, etälukuvarkaudet luottokorteista, id korteista jne. Aitoa nahkaa.
Setelitasku aukee koko lompakon mitalta avattuna. Ketjulompakot RFID suojauksella tilaa täältä.

Nahkalompakot A Eriksson RFID suojatut naisille ja miehille

Kotimaisia RFID turvalompakoita suunnitteleva A Eriksson on Suomen vanhimpia nahkatuote valmistajia. Kattavasta turvalompakko valikoimasta lötyy naisille sekä miehille sopivat RFID turvalompakot matkallesi. Lompakot on RFID-suojattu ja kiinniollessaan estää lähimaksukorttien etäluvun, skimmauksen ja kortin sirun tietojen varastamisen.

Autojen älyavain on syytä suojata skimmaus- ja etälukuvarkauksilta RFID suojatulla avainkotelolla.

Auton avainkotelo signaalin Anti-theft estolla – RFID-suojattu

Miten suojat auton älyavain matkoilla? Auton avaimen RFID esto, anti-blocker suojakotelot. Laadukas auton avainkotelo RFID suojaus, etälukusuojakotelo. RFID varkaudenestokotelo, Faradayn avaimenperän suojakotelo tarjoaa täydellisen signaalineston, joka estää varkaita poimimasta ja välittämästä signaaleja auton avaimenperältäsi, mikä suojaa ja ehkäisee autoasi tietomurroilta sekä autovarkauksilta. Suojaa auton avaimen avainkoodi kaappaamiselta.

Avainkotelo toimii signaalin estäjänä ja estää langatonta signaalia tulemasta ulos ja kopioimasta signaalia. RFID-avainkotelo o varustettu käytännöllisellä avaimenperällä. Auton käynnistysnäppäimet, joissa on avaimeton toiminto, lähettävät langatonta dataa RFID: n (radiotaajuustunnus) kautta. Vaikka tiedot olisivat salattuja, on olemassa vaara, että luvattomat henkilöt pääsevät niihin käsiksi ja voivat suhteellisen helposti varastaa auton ilman auton murtamista tai avainta. RFID-suojatulla avainkotelolla voit ehkäistä tämän helposti.

Myös naisille on suunnattu tyylikkäitä RFID suojattuja tuotteita matkalle.

Nahkainen turva RFID passinsuojus, Travel RFID passort holder, Leather

Vältä identiteettivarkaus matkoillasi, ja suojaa passisi turva RFID passinsuojuksella. Vuodesta 2006 on uusiin passeihin asennettu mikorsiru, jota voidaan lukea RFID lukijalla. Monitoimi turva RFID passinsuojus on valmistettu nahasta sekä polylaminaatti-alumiini materiaalista, joka estää passin mirkosirun lukemisen ja kopioinnin, joka täten estää identiteettivarkaudet.Sisällä kolme luottokorttitaskua, sopii myös lentoyhtiön, junien, kanta- asiakaskorteille tms. Yksi iso pitkittäinen tasku, sekä passille läpinäkyvä taskuosa. Aitoa kestävää nahkaa, RFID suojauksella. Passikotelot matkalle täältä.

Olkalaukku, Crossbody RFID suojattu

Myös naisten olkalaukut, crossbody laukut ovat saatavilla RFID suojattuina. Täten suojaavat käsilaukuissa, olkalaukuissa tärkeitä ID henkilökortteja ja luottokortteja identiteetti ja skimmaus varkauksilta.

Matkustaminen henkilökortin, id-kortin kanssa – Tärkeimmät matkustusasiakirjat, passi vai henkilökortti matkalle? -lue lisää ilmaisesta oppaastamme täältä.

Miten lisätä turvallisuuttasi matkoilla, lue lisää matkailijan turvallisuusoppaastamme, täältä.

Tietoturvallisuusopas etätyöhön ja työmatkoille, lue ilmainen opas täältä.

Päävalikko