Cabin Max Stowaway Underseat lentolaukku, ”Finnair- Ryanair” Free

26.95

2 varastossa

Ihanan pink vaaleanpunainen muotiväri! Lennoille mukaan voi ottaa ilmaiseksi myös Stowaway-laukun, lentolaukun, joka sopii edessä olevan istuimen alle (second bag allowance). Tämä laukku sopii yli 95% ilmaisena ns toisena ilmaisena käsimatkatavarana lennoille. Finnair, Ryanair, Norwegian, AirFrance, BA, KLM, SAS jne. Underseat bag. Ultrakevyt!

Se säilytetään edessä olevan istuimen alla, jolloin lennonaikana tarvitsemasi asiat ovat helposti käden ulottuvilla. Lentokoneen laskeuduttua saat lisälaukun nopeasti mukaasi istuimen alta poistuaksesi lentokoneesta.

Cabin Maxin uudet Arezzo Stowaway bags-lentolaukut ovat suunniteltu sopimaan myös halpalentoyhtiöille
kuten esim Ryanair 20x35x20 cm, Airbaltic jne. Ultrakeveyt (0,4 kg) Stowaway-laukut ideaalinen lentolaukku ratkaisu!

Tämä on se pienempi lennolle toiseksi ilmaiseksi kuljetettava käsimatkatavaralaukku. Cabin Max Stowaway-laukussa voidaan kuljettaa tärkeitä asiakirjoja, nesteitä, sekä elektronisia laitteita, vaarantamatta käsimatkatavaroiden lisämaksu rajoituksia lentoyhtiöstä riippuen.

Koko: 20x35x20 cm

Paino vain 0.4kg

Väri: Vaalenapunainen

Vertaa

Matkustamassa pelkillä käsimatkatavaroilla? Cabin Max underseat lentolaukun kanssa matkustat ilman matkatavaroiden lisämaksuja. Se sopii lähes kaikkien lentoyhtiöiden matkaustamoon sekä vielä matkustamon etuistuimen alle. Eli voit ottaa tämän useimmilla lentoyhtiöille ns toiseksi käsimatkatavaralaukuksi, perinteisen lentolaukkusi lisäksi. Lentolaukku mukana vain lennolle tai lentolaukun kanssa, mahtavaa!

Mitä ovat underseat laukut ja reput? Cabin Max Underseat bags eli mm. lentokoneen matkustamon etuistuimen alle sijoitettavat käsimatkatavara laukut ja reput. Ne on suunniteltu sopimaan lentokoneen, linja-auton, bussin, junan istuimen alle tai ylätilan käsimatkatavara lokeroon, hattuhyllylle, jotta matkustajilla on kaikki tarvitsemansa lähellä. Nämä ns underseat reput esim lentokoneeseen mukaan otettavat laukut ja reput ovat yleensä ilamiseksi mukaan otettavia matkustamoon. Vaikka istuimen alle sijoitettavilla käsimatkatavara repuilla ja laukuilla on erilaisia ​​kokoonpanoja ja kokoja, se on kannettava kuin laukku tai reppu, mutta tarjoaa organisointia käsimatkatavaroillesi kuin matkalaukku.

Lisätiedot

Paino2 kg (kilogramma)

Päävalikko

Cabin Max Stowaway Underseat lentolaukku, "Finnair- Ryanair" Free