Eurotrail Portofino Air – Pakettiautoteltta – Retkeilyautoteltta – vapaasti seisova

899.95

Varastossa

Meiltä Eurotrailin laadukkaat camping- ja caravan-tuotteet. Yli tuhat tuotetta. Teltat, makuupussit, makuualustat, caravan markiisit, retkeilykalusteet, retkeilyvalaistus, suojapeitteet ym. Eurotrailin tuotteiden kanssa kelpaa lähteä retkeilemään luonnon helmaan tai leirintäalueille. Eurotrail-tuotteet toimitetaan ainoastaan kotiinkuljetuksena. Eurotrail-tuotteiden toimitusaika on noin 5-12 arkipäivää. Olemme alankomaalaisen Eurotrailin ainoa pohjoismainen yhteistyökumppani. Olemme 100% turvallinen ja edullinen suomalainen verkkokauppa. Nopeat toimitukset.


Vertaa

Eurotrail Portofino Air on vapaasti seisova autoteltta, jossa katos sisäänkäynnin yläpuolella. Etupaneelissa on suuret ikkunat ja sisäänkäyntiovi, ja se voidaan irrottaa jättämällä suuri verkkopaneeli tuuletusta varten ja hyönteisten pitämiseksi poissa.

Teltassa on kiinteä pohjakangas veden ja lian pitämiseksi poissa. Teltassa on 2 ylimääräistä sivutukiputkea. Teltan takaosassa on 2 ylimääräistä ovea, ja tämä alue tarjoaa ylimääräistä säilytystilaa polkupyörille, retkeilyvarusteille tai wc:lle. Kaikissa sisäänkäynneissä on suojaavat verkkopaneelit, jotka auttavat pitämään ötökät poissa teltasta. 2 pysyvää tuuletusosaa ovien yläpuolella.

Portofino RV Air -teltan liitäntäkorkeus on 240-290cm ja se voidaan kiinnittää telttaan. Sisältää: katoskepit, köydet, tapit, pakkaussäkin, kaksitahtinen pumppu ylipaineventtiilillä. Seinät: 100% 185T polyesteriä, vedenpitävyys> 3000mm

Katoksen runko: lasikuitukaaret Ø 9.5mm. Runko puhallettava AirTube Ø 10cm (0.6-0.8 bar). Lattia PE-materiaalia.

Asuntoauto teltta, pakettiauton teltta, retkeilyauto teltta.

Lisätiedot

Paino22.9 kg (kilogramma)
Väri

872.95

Materiaali

100% polyesteriä

EAN

8.71232E+12

Päävalikko

Eurotrail Portofino Air - Pakettiautoteltta - Retkeilyautoteltta - vapaasti seisova