Henkilökohtainen hälytin, avaimenperä matkalle

19.95

Ei varastossa, vain jälkitoimituksena

Matkalle turvallisuutta lisäämään, avaimenperä matkahälytin. Avaimenperähälytin on pieni ja kannettava, mutta antaa uskomattoman kovan varoitus- ja hälytysäänen.

Se on kätevä sujauttaa käsilaukkuun tai lompakkoon, kiinnittää laukkuun, kuljettaa taskussa tai pitää kädessä lenkkeillessä. Hälytin on kätevän pieni ja sopii avainnippuun, taskuun tai käsilaukkuun.

Hälytysääni voi olla jopa 85 desibeliä, mikä riittää kiinnittämään huomion laajalla alueella hälyisimmässäkin ympäristössä, jos olet vaarassa tai tarvitset apua. Kätevä ja äänekäs hälytin tarpeen niin vaatiessa.

Hälytyksen antaminen on helppoa ja nopeaa: vedä ketju laitteesta, jolloin lähistöllä olevat kuulevat SOS-signaalin.

Ominaisuudet:

• Kevyt ja helposti kannettava – helppo pitää mukana käsilaukussa, taskussa tai kädessä

• Sisältää paristot – heti käyttövalmis

• Helppo käyttää tilanteessa kuin tilanteessa

• Äänekäs hälytys yli 85 desibeliä – varoittaa uhista ja kiinnittää huomion

Pakkaussisältö:

Henkilökohtainen hälytin
Paristo 12 V 23 A

Vertaa

Matkahälytin omaksi henkilökohtaiseksi matkaturvaksi matkoille. Kovaääninen hälytin karkoittaa varkaat ja ahdistelijat ja kiinnittää menossa olevaan tapahtumaan ympäristön huomion. Edullinen hälytin matkasi, lomasi, työmatkasi turvaksi. Kovaääninen hätähälytin henkilökohtaista puolustusta varten. Yksinkertainen hälytyksen aktivointi repäisykytkimellä.

Heti käyttövalmis. Kiinnitä esim avaimiisi tai käsilaukkuun. Meiltä löydät ryöstöhälyttimet, jotka lisäävät iltakävelyn tai juoksulenkin turvallisuutta. Helppo tapa tuntea olonsa turvallisemmaksi iltaisin. Personal safety alarm for travels.

Lisätiedot

Paino0.6 kg (kilogramma)

Päävalikko

Henkilökohtainen hälytin, avaimenperä matkalle