Kompressio pakkauskuutio, Järjestelijä, Organizer Compression Packing Cube

39.95

1 varastossa (voidaan jälkitoimittaa)

Travel Hack Compression Packing Cubes -pakkauskuutiot, järjestelijä, jotka on suunniteltu mihin tahansa matkalaukkuun, reppuun tai laukkuun. Pakkauskuution avulla voit pakata enemmän vaatteita pienempään tilaan. Se on joko 17l tai 12l, se antaa n 33% lisää pakkaustilaa. Lisää pakkaustilaa matkalaukkuusi, reppuusi!

Kuten parhaat pakkauskuutiot, tämä kompakti matkatarvike on valmistettu kevyestä ja tukevasta vettähylkivästä Ripstop-materiaalista ja on helppo purkaa suoraan matkalaukustasi suoraan hotellin, majoituskohteesi lipastoon tai vaatekaappiin. Helppoa, Easy Travel!

Täydellisen kokoinen vaatteiden ja matkatarvikkeiden järjestämiseen, Travel Hack Packing Cube organizer antaa sinun puristaa jopa 17 litraa lisää pakkaustilaa, 33 % säästääksesi elintärkeää pakkaustilaa matkustaessasi.

Kestävät vetoketjut ja tyylikkäät ruusukultayksityiskohdat tekevät tästä ainutlaatuisesta pakkauskuutiosta sekä toimivan että muodikkaan, kun taas ylempi päälläoleva kantohihna helpottaa pakkauskuution, pakkausorganisaattorin sijoittamista matkalaukkuihin tai reppuihin. Lisää tilaa ja organisointia seuraavalle matkallesi Travel Hack Compression Packing Cube -pakkauskuutiolla.

Puristaa/pakkaa lähes 17 litraa vaatteita, täten saat lähes 33 % lisää pakkaustilaa. Kevyt muotoilu auttaa sinua järjestämään matkalaukkusi, reppusi. Suunniteltu käytettäväksi missä tahansa matkalaukussa, repussa tai laukussa.

Mitat – Laajennettu/avattuna: 34x20x25cm – 17 litraa.
Pakattu: 34x14x25cm – 12 litraa.
Paino: 0,3 kg.
Materiaali: Kevyt RipStop vettähylkivä. Tukevat vetoketjut.

Vertaa

Pkkauskuutio Travel Hack, pakkausorganisaattori, järjestelijä. Puristaa/pakkaa 17 litraa vaatteita 33 % saadaksesi lisää pakkaustilaa matkalaukkuusi. Kevyt muotoilu auttaa sinua järjestämään matkasi. Suunniteltu käytettäväksi missä tahansa matkalaukussa, repussa tai laukussa.

Mitat – Laajennettu: 34x20x25cm – 17 litraa. Pakattu: 34x14x25cm – 12 litraa. 0,3 kg. Kevyt RipStop ulkokuori. Tukevat vetoketjut. Travel Hack -brändäys.
Hyödyllinen kantohihna – siirrä pakkaus nopeasti matkalaukusta suoraan laukusta vaatekaappiin.
Travel Hack -sarja on ihanteellinen lahja naisille.

Lisätiedot

Paino0.6 kg (kilogramma)

Päävalikko

Kompressio pakkauskuutio, Järjestelijä, Organizer Compression Packing Cube