Lentolaukku, matkalaukku “Retro Ysäri” koko 55x40x20/25cm, Laajentuva

69.95

1 varastossa (voidaan jälkitoimittaa)

Lentolaukku, matkalaukku vettähylkivästä Codura-materiaalista valmistettu matkalaukku, jolle on tunnusomaista toimivuus. S-koko 55x38x20/25 cm laajentuva.

Lentolaukussa kaksi kiinteää kahvaa, ylä- ja sivukahvat, jotka takaavat mukavuuden matkatavaroiden kanssa liikkuessa, esimerkiksi portaissa. Olemme sijoittaneet sisäänrakennetun yhdistelmälukon yläkahvan lähelle, mikä on erittäin tärkeää matkatavaroita valittaessa henkilökohtaisten tavaroiden turvallisuuden huomioimiseksi.

Mahdollisuus laajentaa käyttötilaa jopa 5 cm ja kaksi tilavaa taskua matkalaukun etupuolella. Vahvat saumat antavat sinun pakata matkatavarasi mahdollisimman paljon ilman pelkoa vaurioista, mikä on pehmeiden matkalaukkujen suuri etu. Matkalaukku on luotu matkailun ystäville – kierrätettävä, ainutlaatuisena lisäyksenä rungon sisäänvedettävään kahvaan on sijoitettu pieni kompassi korostaakseen sen luonnetta.

Useampien pyörien käyttö, jopa viisi, ja kyky pidentää tukijalkaa, jonka avulla voit pitää jopa raskaasti täytetyt matkatavarat pystyasennossa. Matkalaukussa on myös neljä vakautusjalkaa, joiden avulla voit sijoittaa matkatavarat lattialle huolehtimatta liasta tai hankauksista. Lisäksi asettamalla ne sivuttain matkatavarat vievät paljon vähemmän tilaa.

-säädettävä vetokahva teleskooppi
– kaksi taskua,
– sisävuori,
– duralumiini, teleskooppirunko,
– viiden kumipyörän sarja,
– sisäänrakennettu yhdistelmälukko,
– automaattinen kahva kompassilla,
– itsenäinen jousitus,
– lisävetoketjun avaamisen jälkeen matkalaukku lisää tilavuuttaan jopa 30 %.
– Codura 9500 -materiaali, kyllästetty kangas kudotulla polypropeenikuidulla, korkea materiaalin lujuus, liotus- ja hankauskestävyys,
– kaksi kahvaa (ylä ja sivu),
– neljä vakauttavaa jalkaa.

Koko: 55x38x20/25cm laajentuva
Materiaali: Codura kangas
Paino: 2,4 kg

Vertaa

Lentolaukku, matkalaukku “Ysäri retro”- malli. Koko 55x38x20/25cm. Paino vain 2,4kg.

Lisätiedot

Paino0.6 kg (kilogramma)

Päävalikko

Lentolaukku, matkalaukku "Retro Ysäri" koko 55x40x20/25cm, Laajentuva