Lompakko Rfid suojattu, Aitoa nahkaa, RFID leather travel wallet

22.95

3 varastossa (voidaan jälkitoimittaa)

Estä ja ehkäise identiteettivarkaudet matkoilla. RFID nahkainen lompakko suojaa luottokorttejasi, id -ja henkilökortteja kopioinneilta. Nykyään lähes kaikkiin matkalla tarvittaviin dokumentteihin luottokortteihin, passeihin, henkilöllisyystodistuksiin ja ajokortteihin on paikannettu RFID radiotaajuksilla toimivat tunnistinsirut.

RFID nahkalompakko on tehty ehkäisemään radiosignaalein tapahtuvia identiteetti varkauksia, luottokorteista, henkilökorteista. Etenkin usein matkoilla tapahtuvia identiteettivarkauksia ehkäiset RFID lompakolla suojauksella. Sen tärkeimmät ominaisuudet ovat:

12 korttipaikkaa, joista yksi ikkunallinen
-2 x leveää setelitaskua ylhäällä
-Vetoketjullinen kolikkotasku
-Aidosta nahasta.
-Väri musta.
-Koko K 13,1cm x L 9cm

Vertaa

Valikoimissamme on runsaasti erilaisia lompakoita, nahkalompakoita ja korttikoteloita naisille, miehille ja lapsille. Valikoimassamme myös maksukortteja laittomalta kopioinnilta suojaavat RFID-suojalompakot ja korttikotelot. Rfid suojattu lompakot. RFID-suoja: suojaa kortteja petokselta (suojaa tahattomilta etämaksuilta ja tietomurrolta). RFID suojattu lompakko suojelee korttejasi kopioinnilta ja väärinkäytöksiltä. Nahan ja vuorin väliin ommeltu kalvo ehkäisee radiosignaalilla toimivan lukulaitteen käytön. Rfid protected real leather wallet.

Lisätiedot

Paino0.6 kg (kilogramma)

Päävalikko

Lompakko Rfid suojattu, Aitoa nahkaa, RFID leather travel wallet