Matkalaukku – Lentolaukku Narvik 44l – 55x40x20cm- Carry on sallittu

79.95

2 varastossa (voidaan jälkitoimittaa)

Matkailijat, jotka etsivät monien suurten IATA reittilentoyhtiöiden lentolaukkujen 55 x 40 x 20 kokoista matkalaukkua, rakastavat Narvikia. Sen koko sopii yleisimpiin lentoyhtiöiden käsimatkatavarasääntöihin.

Narvikissa on useita tärkeitä ominaisuuksia matkailijalle. Vankka ja huomaamattoman tyylikäs, tässä kevyessä matkustamo matkalaukussa on tilava 44 litran pääpakkausosasto, jossa on leveä simpukkaaukko helpottamaan pakkaamista. Mahtava pakkaustilavuus 44l.

Tässä matkalaukussa on sisäisesti Anti-soft pehmustettu säilytystila kevyille jopa 17″:n kannettaville tietokoneille, ipadeille. Verkkollinen sisätasku, joka on ihanteellinen latureille tai kaapeleille, tai muille pien matkatarvikkeille. Lisäksi joustavat integroidut kompressiopakkaushihnat.

Narvikissa on vetoketjullinen matkadokumenttitasku ja vetoketjullinen sivutasku, joka voi toimia myös vesipullon säilytyspaikkana.

Parhaiden käsimatkatavaralaukkujen tapaan Narvikissa on tukeva alumiininen teleskooppikahva, pehmeästi rullaavat pyörät ja laadukas kantokahva. Cross vetopyörät, menee rosoisemmallakin pinnalla sujuvasti.

Vettähylivää 600D materiaalia, pitää vaatteesi ja matkatavarasi kosteuden ulottumattomissa matkasi aikana.

Etsitpä sitten käsimatkatavaralaukkua, joissa on integroitu kannettavan tietokoneen säilytystila, tai vain matkustamolaukkua, jossa on erinomainen tilatehokkuus, kokeile Narvik 44l matkalaukkua seuraavalla lennollasi.

Paino: 2.7kg
Korkeus: 55cm
Leveys: 40cm
Syvyys: 20cm
Materiaali: 600D PU

Vertaa

Matkalaukku, Vetolaukku, Lentolaukku Cabin Max Narvik 44l. Tilava trolley lentolaukku sisäisellä säilytystilalla kevyille kannettaville tietokoneille. Kompressio pakkaushihnat. Täydellinen useimpien suurten lentoyhtiöiden käsimatkatavarasäännöksiin. Mitat 55 x 40 x 20 cm. Kevyt 2,7 kg.

Pehmustettu sisätasku kevyille, jopa 17 tuuman kannettaville tietokoneille. Vetoketjullinen sisätasku ja sisäpuolella joustavat pakkaushihnat. Ulkoinen lipputasku edessä ja sivujuomat/tarviketasku. Kevyt ja helppo vetää lentokentän läpi cross pyörillä ja tukevalla teleskooppikahvalla.

Lisätiedot

Paino0.6 kg (kilogramma)

Päävalikko

Matkalaukku - Lentolaukku Narvik 44l - 55x40x20cm- Carry on sallittu