Olkalaukku, Käsilaukku Järjestelijä, Järjestäjä, Organisaattori, Monitasku

26.95

1 varastossa (voidaan jälkitoimittaa)

PREMIUM - HUOPA LAATUMATTERIAALI - Naisten käsilaukkujärjestelijämme on valmistettu erittäin kestävästä ja pehmeästö ekologisesta huovasta. Monitoiminen laukkujen sisälle asetettava monitasku järjestelijä, organisaattori, järjestäjä.

Käsilaukun, olkalaukun, laukku organisaattori, järjestelijä on monitoiminen. Sisätasku, yhteensä 9 taskua: 1 iso laukku, 4 pientä sisätaskua, 3 sivutaskua ulkopuolella. Keskiosa on avoin ja kahdella nepparilla varustettu sulkemista varten, kaksi reikää sivulla kätevän nostamisen helpottamiseksi, säästää tilaa olkalaukussasi, käsilaukussasi. Kantokahvat sivuilla.

HELPPO HOITAA – Kantalaukkumme on erittäin helppo puhdistaa ja säilyttää. Älykäs, taitettava muotoilu mahdollistaa helpon säilytyksen viemättä paljon tilaa. Tämä järjestäjän avulla voit pitää kaikki matkatarvikkeesi siistinä ja yhdessä paikassa.

Helppoa! Tämän järjestäjän avulla tavarasi siirtyvät nopeasti ja helposti toiseen laukkuun, vaihtaessasi laukusta toiseen, kun tarvitset tai haluat vaihtaa laukkuja, vedä se vain ulos ja laita se suoraan sisään.

JÄRJESTÄJÄN MITAT: 29 cm x 17 cm x L 4,5 cm.

Väri Musta
Materiaali Ekologinen huopa

VALMISTETTU MATKALLE - Säilytä elektroniikkasi, kosmetiikkatarvikkeet, avaimet, luottokortit, lompakot, kukkarot, puhelimet ja kaikki mitä tarvitset mukanasi.

Vertaa

Laukkujen sisäjärjestelijä, organisaattori. Pitääkö sinun aina kaivaa olkalaukkuasi, käsilaukkuasi jotta löydät sieltä päivittäisiin tarpeisiisi tarvikkeet joka päivä?

On ajanhukkaa ja niin innokasta kaivaa avaimia, puhelinta, kuuloketta, id-kortteja, usb-tikkuja, lompakkoa, kynää, kyniä, nenäliinoja, kortteja, huulipunaa, laseja, kosmetiikkaa, pillereitä tai muita päivittäisiä tarvikkeita roskapussiin joka kerta! On aika siivota sotkuinen olkalaukkusi, käsilaukkusi!

Tämä järjestäjän avulla voit pitää kaiken siistinä ja yhdessä paikassa, ja se voi myös tarkoittaa, että tavarasi siirtyvät nopeasti ja helposti toiseen laukkuun, kun tarvitset tai haluat vaihtaa laukkuja, vedä se vain ulos ja laita se suoraan sisään.

Obag Felt Cloth Inner Bag Women Fashion Handbag Multi-pockets. Travel Cosmetic Storage Organizer Bags Luggage Bags Accessories.

Lisätiedot

Paino0.6 kg (kilogramma)

Päävalikko

Olkalaukku, Käsilaukku Järjestelijä, Järjestäjä, Organisaattori, Monitasku