Travelon käsilaukun järjestelijä, Turva RFID suojattu, organizer

29.95

Ei varastossa, vain jälkitoimituksena

Puuttuuko laukustasi turva ominaisuudet? Tarvitsetko lisätaskuja ja tilaa käsilaukkuusi, olkalaukkuusi?

Travelonin turva Rfid suojattu käsilaukun sisustan sisäorganisaattori, järjestelijä, organizer.

Käsilaukun sisustan järjestelijä, organizer on etälukusuojattu, joten se suojaa tärkeimpiä matkadokumenttejasi, joissa etäluettava siru kuten passit, id kortit, luottokortit jne. Suojaa etälukuvarkauksilta matkoilla.

Tekee käsilaukun vaihdosta helppoa ja turvallista, kun vaihdat vain tämän Rfid suojatun sisäorganisaattorin laukusta toiseen, näin turvallisuus pysyy aina mukana.

Travelon käsilaukun turva sisäjärjestelijässä on useita eri lokereoita, taskuja, pidikkeitä kaikille matkatarvikkeillesi.

Koko: 25 cm x 16 cm

Väri: Violetti

Vertaa

Käsilaukku turvallisesti mukaan matkoille? Travelon kätevä ja turvallisuutta korostava käsilaukun, olkalaukun sisäjäjestelijän avulla matkaustat turvallisemmin ja organisoidummin. Siinä on etäluvun ja kopionnin estävä RFID suojattu tasku, joka ehkäisee identiteettivarkauksia, sekä luottokorttien, id-korttien kopiointeja matkoillasi. Sen helppo ottaa mukaan ja sopii olemassolevban käsilaukkusi sisään tai olkalaukkusi. Ei tarvitse aina ostaa uutta laukkua, kun voi parantaa vanhan ominaisuuksia tai turvallisuuutta tällä sisäjärjestelijällä. Huomaa koko 25 cm x 16 cm.

Lisätiedot

Paino0.6 kg (kilogramma)

Päävalikko

Travelon käsilaukun järjestelijä, Turva RFID suojattu, organizer