Visiiri, Kasvovisiiri, Suojavisiiri, Kasvosuoja, Avattava läpinäkyvä

19.95

5 varastossa (voidaan jälkitoimittaa)

Läpinäkyvä kasvosuojus, visiiri suojaa silmiäsi. Voit täydentää suojausta yhdessä suu-nenäsuojan /hengityssuojaimen kanssa!

Kasvovisiiri suojaa käyttäjää roiskeilta ja pieniltä hiukkasilta. Leveän muotoilun ansiosta kasvovisiiri suojaa hyvin myös sivuilta ja sillä on hyvät optiset ominaisuudet.

Visiirin voi pestä saippualla juoksevan veden alla sekä desinfioida. Visiirin materiaali on kestävää polymetyylimetakrylaattia. Helppo desinfioida.

Kehys on pehmeää ja kestävää polypropeenia.

Säädettävä

Ei sisällä lateksia eikä PVC:tä.

One size -sopii joustavan hihnan ansiosta kaikille.

Ultrakevyt 0,40g

Hygienia tuotteilla ei palautusoikeutta.

Vertaa

Käyttäjää ja muita ympärillä olevia henkilöitä suojaava kirkkaasta muovista valmistettu visiiri estää pisaroiden ja roiskeiden leviämistä. Yksi koko sopii kaikille käyttäjille säädettävällä nauhalla tapahtuvan kiinnityksen vuoksi. Kestävää kovamuovia. Koko kasvojen peittävä kasvosuoja joka suojaa kasvot hyvin mahdollisilta roiskeilta, nesteiltä, pölyltä ja lialta. Sopii hyvin pidettäväksi silmälasien päällä antaen esteettömän näkökyvyn. Kasvosuojavisiiri on kevyt ja sitä on mukava käyttää. Pään ympäri menevän pannan materiaali on taipuisaa muovia, jonka voi puhdistaa desinfiointiaineilla. Visiiri on kirkasta läpinäkyvää muovia, jonka voi pyyhkiä desinfiointipyyhkeillä. Lyhytaikaisen käytön yhteydessä tuotteen voi pestä tarpeen vaatiessa varovaisesti saippualla. Kasvosuoja suojavisiiri on tarkoitettu antamaan suojaa pisaroilta, joita muodostuu toisen henkilön aivastaessa tai yskiessä. Ja visiiri suojaa myös muita käyttäjän pärskeiltä. Kasvosuojain, roiskesuoja ei anna täydellistä suojaa taudeilta mutta on oiva apu erityisesti silmien suojaamisesta pisaratartunnoilta. Tämä suojavisiiri on erittäin miellyttävä käytössä. Kasvosuoja visiiri materiaali on kokonaan muovia eikä siinä ole tekstiiliä, joten se sopii käyttökohteisiin, joissa puhdistaminen ja desinfiointi on tärkeää. Kasvovisiiri suojaa kasvoja pisaroilta ja roiskeilta. Visiiri peittää koko kasvot ja suojaa nenää, suuta ja silmiä. Läpinäkyvä yleiskasvosuoja sopii käytettäväksi mm. asiakaspalvelutilanteissa, hoitoloissa ja vastaanotoilla.
Kasvovisiiri koostuu otsapannasta ja kirkkaasta suojapleksistä.

Lisätiedot

Paino0.6 kg (kilogramma)

Päävalikko

Visiiri, Kasvovisiiri, Suojavisiiri, Kasvosuoja, Avattava läpinäkyvä