Aquabourne Ontario reppu, Carry-on sallittu, Water resistant

79.95

Ei varastossa, vain jälkitoimituksena

Aquabourne Ontario reppu on Cabin Max tuoteperheen uusin reppu, se kestää lähes kaikki sääolosuhteiden vaihtelut. Vettähylkivä, joka sään reppu matkalle, water resistant.

Ontario reppu monitoimi reppu on vettähylkivä ja carry-on sallittu, käsimatkatavara hyväksytty reppu.
Tilavuus jopa 38 litraa ja paino vain 1,25 kg. Ontario reppu on sääsuojattu, vettähylkivä, water resistant reppu. Tilava erillinen vetoketjullinen laptop, kannettavan säilytysosasto. Se on valmistettu erittäin kestävästä ja vettähylkivästä Tarpaulin PVC materiaalista, sekä vetoketjut ovat tehty vettä pitävimmiksi uuden tiiviimmän rakenteensa ansiosta. Ontario reppu on helppo pakata, sen koko etuosa aukeaa pakkaamista varten aivan kuten matkalaukuissakin. Mahtavat 38 litran pakkaustilavuus.

Sisältö jaettu kahteen osaan, yhteen isoon pakkausosastoon sekä kannen alla olevaan osastoon, johon voi asettaa sukat, silmäsuojat, hygienia tuotteet ja muut matkatarvikkeet. Repun päältä aukeaa iso tasku johon mahtuu laptop, kannettava, matkadokumentit jne, josta ne on helposti saatavilla matkan aikana.

Ontario reppu on mukava kannettava, pehmustetut olkahihnat sekä rintahihna tukee kantamista. Selkä osa on topattu sekä hikoilua estävä mesh verkko selkäosassa. Päällä ja sivuilla kantohihnat käsikantoa varten helpottaa siirtymistä matkana aikana mm. lentokentillä.

Väri: Musta
Koko: 55x35x20
Tilavuus: 38 l
Paino: 1,25 kg

Vertaa

Ontario reppu sopii erinomaisesti niille, jotka tarvitsevat sellaisen repun matkalle, joka soveltuu myös käsimatkatavaroihin. Sekä matkoille, joilla tarvitaan vettähylkivää reppua, eli sopii myös outdoor lomalle, aktiivilomalle. Valmistettu kestävästä ja vedenkestävästä tarpaulin materiaalista. Myös varustettu vettähylkivillä vetoketjuilla. Ontario reppu pitää vaatteesi kuivana pidempään, jos sää huonompi matkan aikana tai esim pidemmillä kävelylenkeillä. Ontario reppu avautuu matkalaukkumaisen aukonsa kautta ja löydät sieltä tilavan 38 litran sisätilan, joka on jaettu kahteen osastoon. Siellä on iso syvä lokero, joka sopii erinomaisesti isommille esineille, kuten vaatteille tai kengille (tämä puoli on peitetty oranssilla materiaalilla, jotta pienemmät tavarat olisivat helposti löydettävissä).

Toinen pakkausosasto on ohuempi ja sopii erinomaisesti pienmatkatarvikkeille, kuten solmioille, alusvaatteille ja kylpytuotteille. Järjestelijä osastoon pääsee vetoketjulla etuosan yläosasta. Tästä avautuu kannettavan tietokoneen lokero ja lisäksi muihin pienempiin osastoihin, jotka sopivat tärkeille matkustusasiakirjoille ja aikakauslehdille, josta ne on aina saatavilla helposti. Cabin Max Ontario Aquabourne backpack.

Lisätiedot

Paino1.1 kg (kilogramma)

Päävalikko

Aquabourne Ontario reppu, Carry-on sallittu, Water resistant