Manhattan Reppu + Trolley monitoimi Hybrid 55x40x20cm, IATA Carry-on

109.95

2 varastossa (voidaan jälkitoimittaa)

Päivitetyssä ja suositussa Manhattan 44l monitoimi reppu trolleyssä on parannetut integroidut pehmusteet, kestävät metalliset TSA lukituksen mahdollistavat vetoketjut ja uusi pronssiväri. Matkailijalle sen paras ominaisuus on käytettävyys, käytä sitä normaalina vetolaukkuna tai reppuna, tai ihan vaan kantokahvasta kantaen, matkatarpeesi mukaan, mahtavaa!

Ulkokuori on valmistettu kestävästä UV-pinnoitetusta Twill-materiaalista, jossa on mokkanahkaefekti. Lisätty ominaisuuksia, kuten rintakompressio tukihihnat ja vesipulloteline. Isossa pakkausosastossa, kompressiohihnat tiiviseen pakkaamiseen sekä avainklipsi.

Manhattanin IATA käsimatkatavara koko 55x40x20 sopii ilmaiseksi käsimatkatavaraksi Finnairille, SAS, British Airwaysille, Lufthansalle ja monille muille reittilentoyhtiöille. Mitat 55 x 40 x 20 sopivat täydellisesti Ryanairin ja EasyJetin premium lippuluokkaan.

Ominaisuuksiin kuuluvat pakkaavat pehmustetut repun olkaimet, jotka taittuvat laukun takaosaan, 5 ulkotaskua, henkilö/ID korttitasku ja kantokahvoja kyljessä ja päällä.

44 litran lukittava mahtava pääpakkausosasto, jossa on matkalaukkutyyppinen aukko ja leveä sisäinen/integroitu kompressiopakkaushihna, jossa on integroidut taskut ja avainpidike.

Pehmustettu 195×245 mm iPad/tablettipaikka pussin sisäpuolella. Pehmustettu tasku kannettavalle tietokoneelle/IPadille ja vetoketjullinen säilytystila.

Paino: 2.9kg
Korkeus: 55cm
Leveys: 40cm
Syvyys: 20cm
Materiaali: UV-coated Twill

Vertaa

Suosittu Manhattan Hybrid Cabin -lentolaukku tarjoaa edelleen matkailijoille sekä perinteisen matkalaukun tyylin että repun ketteryyden. Vankka, UV-pinnoitetusta twillistä valmistettu ulkomateriaali, jossa on mokkanahkavaikutteisia yksityiskohtia. Vahva teleskooppikahva ja sileät, lujat pyörät tekevät Manhattanista tyylikkään ja pätevän matkalaukun.

Pack-away-pehmustetut reppuhihnat mahdollistavat monipuolisuuden matkoille, kun taas käteviä ominaisuuksia matkailijalle, kuten pehmustettu iPad-paikka, ID-korttiteline integroidulla lukitusankkurilla. Nämä ominaisuudet on räätälöity tekemään Manhattanista yksinkertaista ja käyttäjäystävällistä matkailijalle.

Laukun sisältä löydät leveän kompressio pakkaushihnan. Lisäksi on integroidut taskut ja avainklipsi. Kompressiohihnat ovat ihanteellinen vaatteiden tiivistämiseen. Avoin järjestelijöillä varustettu pakkaustila tarjoaa useita säilytysmahdollisuuksia matkatavaroille. Ylä-, sivu- ja pohja kantokahvat mahdollistavat Manhattanin helpon pakkaamisen ajoneuvoihin, ylälokeroon tai lentoyhtiöiden matkatavaroiden kerääjille.

Kompakti, sillä mitat ovat käsimatkatavara IATA 55x40x20cm, joten Manhattan sopii yli 20 eurooppalaiselle IATA lentoyhtiölle. 44 litran päälokeroon pääsee suuren matkalaukkutyylisen pakkausaukon kautta, kun taas ulkopinnassa on 5 erikokoista taskua, jotta kaikki lisävarusteet ovat helposti matkailijan ulottuvilla.

Lisätiedot

Paino0.9 kg (kilogramma)

Päävalikko

Manhattan Reppu + Trolley monitoimi Hybrid 55x40x20cm, IATA Carry-on