Matkalaukku Cabin Max Toronto 55x40x20cm Cabin

69.95

2 varastossa

Cabin Max Torontossa yhdistyvät tyylikäs, ajaton muotoilu, jolla on erinomainen iskunkestävyys ja erittäin tilava pakkausosasto.

Alumiiniseos-anti-naarmuuntumaton ABS-ulkokuori on kevyt, vahva ja siinä on runsaasti energiaa absorboivia ominaisuuksia ja erinomainen iskunkestävyys – ihanteellinen suojaamaan omaisuuttasi matkoilla.

Suurikokoisessa 40 litran sisäosastossa on toisella puolella pakkausnauhat ja toisella puolella vetoketjupaneeli jakajana.

Matkustusasiakirjoja, matkadokumentteja ja matlkalla tarpeellisia lisävarusteita voidaan säilyttää kolmessa integroiduissa sisätaskuissa sisäpuolella, kun taas koko matkalukku voidaan lukita ulkoisen TSA-yhdistelmälukon avulla.

Stressittömät matkat on varmistettu monisuuntaisilla pyörillä, joiden rullattavuus on erinomainen, sekä kevyellä alumiinisella teleskooppikahvalla ja joustavalla kantokahvalla, tekee Torontosta yläpuolella oleviin kaappeihin käsimatkatavara mittoihin sopivaksi.

Nämä lukuisat kätevät matkaominaisuudet ja yhteensopivuus useimpien suurten lentoyhtiöiden kanssa varmistavat, että Toronto on täydellinen kumppani tehokkaaseen, edulliseen sekä tyylikkääseen matkaan.

– 55x40x20cm alumiini ABS seos ulkokuori, jonka paino on ultrakevyt 2.9kg.
– 40 litran sisustuksessa on pakkaushihnat, vetoketjupalkki ja 3 integroitua sisäistä taskua.
– Kevyt ABS-aluminiiniseos rungolla on erinomainen iskunkestävyys.
– Ulkoiset TSA-yhdistelmälukot
– 4 spinner pyörää, kevyt alumiinikahva ja jousitettu kahva.
– Väri tyylikäs hopea harmaa

Vertaa

Matkalaukku, lentolaukku Toronto mahtavan tyylikäs matkakummppani. Toronton lentolaukussa yhdistyvät tyylikäs, ajaton muotoilu, erinomainen iskunkestävyys ja tilaa säästävä sisustus. Kovan kuoren naarmuuntumattomasta polykarbonaattisesta seoksesta valmistettu ulkokuori on kevyt, vahva ja sillä on korkeat energian imeytymisominaisuudet ja erinomainen iskunkestävyys – ihanteellinen matkatavaroiden suojaamiseen matkalla ollessa. Stressitön käsimatkatavaroiden matkustus taataan neljän monisuuntaisen 360 astetta pyörivän pyörän ansiosta. Kevyen alumiinisen teleskooppikahvan ja jousitetun yläkahvan avulla, mikä tekee Toronton sijoittamisesta matkustamon yläkaappeihin helppoa. Maksimoitu pakkaustila 40 litraa. Tilavassa 40 litran sisustuksessa on toisella puolella pakkaushihnat ja toisella vetoketjullinen jakajapaneeli. Matkaasiakirjat, matkadokumentit ja tarvikkeet voidaan säilyttää kolmella sisätaskulla, josta ne on aina helposti saatavilla matkasi aikana. Lentolaukku sinun matkatarpeeseesi, Cabin Max Toronto matkalaukku.

Lisätiedot

Paino2.9 kg (kilogramma)

Päävalikko

Matkalaukku Cabin Max Toronto 55x40x20cm Cabin