Matkalaukku Cavalet Skottorp L koko, Laajentuva, Tsa lukko

179.95

1 varastossa (voidaan jälkitoimittaa)

Cavalet Skottorp on tyylikäs valinta matkalaukuksi. Uusi Skottorp on matkalaukku sarja, jossa on erilainen, moderni muotoilu. Kuten useimmat matkalaukkumme, myös yksityiskohdat on harkittu matkustamisen helpottamiseksi.

Tietysti täysin vuorattu sisäpuoli pakkaushihnoilla ja jakajilla, jotka helpottavat pakkaamista. Korjattu TSA-lukko. Laajennetuva malli. Neljä hiljaista pyörää. Täysin integroitu teleskooppikahva.

Paino: 4.3 kg
Tilavuus: 107 -> 120L
Mitat: 77x52x31-35cm

Kaikki mitat sisältävät pyörät.

Vertaa

Cavalet Skottorp on tyylikäs, kevyt ja laadukas malli edulliseen hintaan! Tätä enemmän vastinetta rahoillesi sinun on vaikea löytää. Laukussa on ajaton design, TSA-lukko sekä neljä helposti rullaavaa pyörää. Cavalet Skottorp on valmistettu polypropyleenistä ja sen kulmat ovat vahvistettuja, joten se kestää kovaa käyttöä.

Kahva
Säädettävä vetokahva sekä kestävä kantokahva laukun päällä.

Lukko
Integroitu kolmenumeroinen TSA-koodilukko. Huomioi ettei mukana tule avainta. Ainoastaan tulli voi avata lukon avaimella.

Pyörät
Neljä pyörää jotka takaavat kevyen painon sekä helpon ja vakaan liikkumisen.

Sisäpuoli
Toisella puolella on suljettava tasku ja toisella joustavat pakkauremmit. Kaikki tarvittava löytyy jotta sinun olisi helppo pitää tavarasi järjestyksessä.

Lisätiedot

Paino0.6 kg (kilogramma)

Päävalikko

Matkalaukku Cavalet Skottorp L koko, Laajentuva, Tsa lukko