Metz Plus, Carry-on reppu + olkalaukku, Anti-theft, 44l

74.95

Ei varastossa, vain jälkitoimituksena

Etsitkö päivitystä lentolaukkuusi? Cabin Max Metz Plus on uusin Cabin Max matkustamoon sallittu reppu, carry-on sallittu 55x40x20cm, se on monitoimisin matka reppu, mitä olemme tuottaneet matkailijoille.

Metz Plus vie matkustamo repun monipuolisuuden seuraavalle tasolle useilla tärkeillä ominaisuuksilla verrattuna tavallisiin reppuihin. Sopii yli 90%:sti IATA reittilentoyhtiöiden käsimatkatavarasääntöihin.

Voit käyttää sitä reppuna tai olkalaukkuna matkoillasi, se on monitoimi reppu Cabin max Metz Plus.

Vahvasta ja vettähylkivästä 840D polyesteristä valmistettu reppu Cabin Max Plus. Monitoimisin ominaisuus Metz repussa matkailijalle on kompressiohihnat kyljissä, joilla voit säätää tarvittaessa repun syvyysmittaa, lentoyhtiösi vaatimusten mukaiseksi.

Sen voi kuljettaa joko reppuna tai irrotettavan sekä säädettävän olkahihnan avulla, olkalaukkuna.

Pehmustettu lantitotuki, vyötärötuki ja säädettävä rintatuki, rintahihna takaavat myös erinomaisen tuen, kun kannat Metz Plusia pitkiä matkoja pitkin ympäri maailmaa.

Repun olkahihnat sekä lantiotuet voidaan integroida piiloon tarvittaessa.

Repun yläosassa sekä kyljessä kantokahvat, halutessa käyttää tavallisen kantolaukkuna.

Mahtavat 44 litran sisätiloissa on pakkaushihnat ja valikoima verkotettuja Mesh-taskuja matakarvikkeiden järjestelemiseksi.

Kun taas isossa etutaskussa on erillinen läpinäkyvä tasku hygieniatuotteille, jotta nesteet voidaan helposti lentokenttien turvallisuustarkastuksissa asettaa näytille.

Edessä iso dokumenttitasku, josta tärkeät matkadokumentit aina käden ulottuvilla.

Tässä etutaskussa on myös pehmustettu lokero, joka soveltuu 13-tuumaiselle Ipadille, kannettavalle sekä verkkotaskut, Velcro-kuulokepidikkeille ja avainnauha, avainten säilytykseen sekä kynätelineet, joita tarvitsee aina matkan aikana.

Metz Plus: n takaosan kyljessä on erillinen anti-theft iPad-tasku, ehkäisten varkauksia laitteen ollessa sijoitettuna takaosaan.

Vahvistetut kompressiohihnat, puristushihnat tarkoittavat sitä, että Metz Plus voidaan pienentää, jotta se sopisi matkustajien matkatavaralokeroihin helpommin, sekä tiivistää pakkaamisen.

Koko: 55 x 40 x 20 cm

Paino: 1,3 kg

Tilavuus: 44 litraa

Väri: Musta

Vertaa

Matkustatko, lomailetko, työmatkoja usein? Tämä reppu sopii ihanteellisesti sinulle, jos matkustelet tai liikut paljon. Se on suunniteltu niiden IATA enimmäismittojen mukaan, joiden mukaan lentoyhtiöt määrittelevät käsimatkatavaralaukun maksimi mitat. Reppu onkin ns. flight approved, eli sopii hyvin käytettäväksi lentokoneessa käsimatkatavarana useimmilla lentoyhtiöillä. Repussa on suuri päälokero, joten pakkaustilaa on reilusti, tilavuus mahtavat 44l. Selkäosa on pehmustettua sekä pehmustetut olkaimet, jotka varmistavat, että reppua on miellyttävä, mukava ja kevyt kantaa. Cabin reppu. Reput,lentolaukut sekä matkalaukut matkalle Triptek.eu verkkokaupasta.

Cabin Max Metz Plus. Features: Padded easy access ipad compartment, large front organisational pocket with toiletries pocket, quick access ticket pocket, pen slots, padded laptop storage up to 13″, cable storage, earphone loop and key clip.

Backpack or shoulder laptop cabin bag. Detachable shoulder strap, padded waist straps and chest strap. Ergonomic comfort back padding.

Pack-away backpack straps, luggage sleeve, bottle holder, and reinforced compression straps. Huge 44 Litre Interior with a range of internal netted pockets and packing straps..
Measuring 55x40x20cm. Suitable for most major airlines

Lisätiedot

Paino1.3 kg (kilogramma)

Päävalikko

Metz Plus, Carry-on reppu + olkalaukku, Anti-theft, 44l