Finnair sallitut käsimatkatavaramäärät, käsimatkatavarat

Matkustaminen kevyesti on usein helpompaa ja nopeuttaa siirtymisiä lentokentillä. Monet ihmiset vastustavat ajatusta matkustamisesta pelkkien käsimatkatavaroiden kanssa. Matkalaukun koon pienentäminen ja matkatavaroiden vähentäminen saattaa tuntua uhraukselta, mutta se voi tehdä matkastasi paljon miellyttävämmän. Kevyellä matkustamisella, pelkkien käsimatkatavaroiden kanssa matkustavilla on monia etuja.

Cabin Max Metz käsimatkatavarareppu sarja on yksi parhaimmista matkailijalle, sillä se sopii Ryanairista Finnairiin matkatavarassäntöihin, yhdessä tai erikseen. TILAA CABIN MAX METZ REPPUSARJA MATKALLESI TÄÄLTÄ.

Sen lisäksi, että voit säästää rahaa matkatavaroiden lähtöselvitysmaksuissa, laukkusi, reppusi ei todennäköisesti katoa tai varasteta, koska se on mukanasi koko ajan, silmiesi tarkkailun alla. Käsimatkatavaroiden kanssa matkustaminen lentokoneessa on ekologisempaa, kuin isojen matkalaukkujen kanssa. Lisäksi, kun saavut määränpäähäsi, voit ohittaa matkalaukkuja odottavan turistijoukon ja suunnata suoraan lähimpään uloskäyntiin, helppoa ja nopeaa matkustamista.

Käsimatkatavaroiden huolellinen pakkaaminen säästää aikaa ja nopeuttaa matkustamista.

Käsimatkatavaroiden pakkaaminen huolellisesti sekä tiiviisti kannattaa, sillä mitä vähemmän tilaa matkatavarat vievät matkustamossa, sitä mukavammin matka sujuu. Ota siis vain välttämättömimmät matkatavarat mukaan lentokoneen matkustamoon. Erityisesti talvikaudella, kun monilla on mukana talvitakki ja muutenkin tavallista enemmän matkatavaroita, käsimatkatavaroille varattu rajallinen tila lentokoneissa täyttyy helposti.

Ekologinen nahkainen Osmo sarjan käsimatkatavarareput ovat mitoitettu mm Finnairin mittoihin, eli se sopii ns toiseksi matkustamo repuksi etuistuimen alle. TILAA OSMO NAHKAREPPU TÄÄLTÄ.

Huomaa, että lentoyhtiön henkilökunta siirtää ylimääräiset käsimatkatavarat ruumaan ennen lähtöä, ja se voi jopa myöhästyttää lentoa. Erityisesti silloin, kun kone on täynnä, käsimatkatavaroiden siirtäminen ruumaan on tavallista. Sallitun käsimatkatavaran määrä riippuu matkustusluokasta ja lentolipun tyypistä. Matkatavarat Finnairin lennoilla, arkista sallitun käsimatkatavaran määrät alta:

Finnair Business luokan matkustajat:

Kaksi käsimatkatavaraa, joiden ulkomitat enintään 55 cm x 40 cm x 23 cm (22 in x 16 in x 9 in. Yksi henkilökohtainen tavara, kuten pieni käsilaukku, kannettavan tietokoneen laukku tai reppu, jonka ulkomitat ovat enintään 40 cm x 30 cm x 15 cm (16 in x 12 in x 6 in). Yhteispaino enintään 10 kg.

Finnair Economy- ja premium economy -luokan matkustajat:

Yksi käsimatkatavara, ulkomitat enintään 55 cm x 40 cm x 23 cm (22 in x 16 in x 9 in). Yksi henkilökohtainen tavara, kuten pieni käsilaukku, kannettavan tietokoneen laukku tai reppu, jonka ulkomitat ovat enintään 40 cm x 30 cm x 15 cm (16 in x 12 in x 6 in).
Yhteispaino enintään 8 kg. Tilaa economy luokan reput ja matkalaukut täältä. Finnair yhteensopiva reppu setti matkustamoon tilaa ja katso täältä.

Tarkista aina ennen lentoa lentoyhtiösi käsimatkatavara mitat.

Lentokoneeseen saa ottaa mukaan kävelyä helpottavan apuvälineen, kävelykepin tai kyynärsauvat. Lapset saavat tuoda matkustamoon saman määrän käsimatkatavaraa kuin samassa matkustusluokassa matkustavat aikuiset. Ilman omaa istumapaikkaa matkustavat lapset; ei sisälly käsimatkatavaroita.

Kokoontaitettavat lastenrattaat voidaan ottaa mukaan lennolle matkustamoon, jos ne eivät ylitä käsimatkatavaroiden koko- ja painorajoituksia. Tällöin rattaat tai vaunut lasketaan yhdeksi käsimatkatavaraksi, jonka lisäksi voit ottaa mukaan matkustamoon pienen henkilökohtaisen tavaran (käsilaukku tai pieni kannettavan tietokoneen laukku), joka tulee sijoittaa edessä olevan istuimen alle. Puhdistathan rattaiden tai vaunujen renkaat liasta ennen niiden tuomista matkustamoon. Lasten rattaiden suojapussi lennolle täältä.

Helsinki Vantaa Airport Duty Free shop.

Huomaathan, että tuotteet, tuliaiset, lahjatavarat jne, jotka ostat lentokentältä (mukaan lukien tax free -ostokset), lasketaan mukaan sallitun matkatavaran määrääsi. Varmistathan, että käsimatkatavarasi eivät ylitä sallitun matkatavaran määrää, rajat ylittävät
matkatavarat saatetaan siirtää ruumaan lisämaksusta. Tarkista aina ennen lentoa, lentoyhtiösi sivuilta käsimatkatavaroiden rajoitukset, koska saattavat muuttua. lentolaukun, lentorepun pakkausvinkit lue täältä ilmaiseksi.

Finnair hand luggage size guide. Finnair carry on size. Baggage allowance Finnair. Carry-on baggage allowance.

Business class passengers:

• two pieces of carry-on baggage, maximum dimensions (length x width x height) 55cm x
40cm x 23cm (22in x 16in x 9in)
• one personal item such as a small handbag, a small laptop bag or a small backpack,
maximum dimensions (length x width x height) 40cm x 30cm x 15cm (16in x 12in x 6in)
• maximum combined weight 10kg (22lb.)

Economy and Premium Economy class passengers:

• one piece of carry-on baggage, maximum dimensions (length x width x height) 55cm x
40cm x 23cm (22in x 16in x 9in)
• one personal item such as a small handbag, a small laptop bag or a small backpack,
maximum dimensions (length x width x height) 40cm x 30cm x 15cm (16in x 12in x 6in)
• maximum combined weight 8kg (17.5lb.)

You can bring a necessary mobility aid such as a cane or elbow crutches with you into the plane. Children have the same baggage allowance as adults in the same booking class. Children without a reserved seat do not have their own carry-on baggage allowance, but you can read about pushchairs and car seats from Finnair.

Please note that any items you purchase at the airport, including tax-free products, are counted as part of your carry-on baggage allowance. Please make sure your baggage is within the size and weight limits described above – if you exceed your allowance, you may have to check in your extra bags and pay for the applicable charges. Please check always before flight, airline handlugagge restrictions, from your airline web page, due they might change.

Muiden lentoyhtiöiden matkatavararajoitukset löydät täältä.

Matkalaukun pakkausopas, lista lue ilmaiseksi täältä. Parhaat carry-on reput matkalle, lue lisää blogistamme.

Käyttäydy oikein lennona aikana, lue ohjeet täältä ilmaiseksi.

Päävalikko