Cabin Max Lyon 30L Hybrid Trolley Reppu 45x36x20cm, Carry-on sallittu

79.95

3 varastossa (voidaan jälkitoimittaa)

Etsitkö modernia ja samalla myös käytännöllistä matkustamoon sopivaa matkalaukkua, lentolaukkua ja reppua, jossa on ripaus klassista matkalaukku tyyliä? Haluatko välttää ylimääräiset käsimatkatavaramaksut myös mm EasyJetillä lentäessä? Tutustu Lyon 30L Hybrid Cabin matkalaukkuun, lentolaukkuun, jota voit käyttää myös reppuna.

Lyon 30l hybridi reppu + lentolaukku sopii yli 90%:sti lentoyhtiöiden käsimatkatavara mittoihin. Käyttännöllisin hybridi matkalaukku – reppu matkailijalle!

Lyon 30L yhdistää pyörillä varustettujen vetolaukkujen rennon luonteen, tarjotakseen sinulle hybridin parhaat puolet matkalaukun tai repun. Vaihtele helposti vetolaukun, trolleyn ja repun välillä optimoidaksesi matkakokemuksesi.

Sen parhaat ominaisuudet matkailijalle ovat kuten pyörällisissä matkalaukuissa. Lyonissa on kevyt teleskooppikahva, tukevat pyörät ja se on valmistettu vettähylkivästä kierrätetystä 600D PU -materiaalista. Pakkaamisen tilava 30 litran sisätila. Sisäiset kompressio pakkaushihnat. Kattava etutasku, jossa lokerot matkalipuille, kynille, matkatarvikkeille ja iPadille tms.

Kevyen rullaavan rungon, helposti vedettävän teleskooppisen kahvan ja lujatekoisten pyörien ansiosta Lyon liukuu lentokenttien halki, mutta tarjoaa silti mahdollisuuden repun hihnat selässä kantoon, jos matkailu alkaa painamaan.

Parhaiden käsimatkalaukkujen tapaan Lyonissaon leveä pakkausosasto, joka tarjoaa poikkeuksellisen pääsyn tilavaan 30 litran sisätilaan. Muita matkailijalle tärkeitä ominaisuuksia ovat sisäiset kompressio pakkaushihnat, sivukompressiohihnat, ylä- ja sivukantokahvat. Leveä matkadokumentti, matkatarvike etutasku, johon sopii myös pienmmät älylaitteet ja niiden tarvikkeet.

Täydellisesti täyttävä lähes kaikkien lentoyhtiöiden carry-on sallitut mitta, sekä myös EasyJetin uusi 45x36x20 cm “ilmainen” käsimatkatavara sääntöjen mukaan.

Lyon on erittäin kevyt, vain 1,6 kg, Cabin max Lyon 30l on yksi monipuolisimmista ja monipuolisimmista saatavilla olevista laukuista, repuista.

Väri: Musta
Koko: 45x36x20cm
Paino: 1,6kg

Vertaa

Kevyt hybridi matkalaukku ja repun yhdistelmä Cabin Max Lyon 30l, jota voidaan käyttää joko vetolaukkuna tai matkustamo reppuna. Vaihda helposti trolleyn ja repun välillä ympäristöstäsi riippuen.

Mitat 45x36x20cm ja kevyt 1,7kg. Sopii yli 90%:sti IATA reittilentoyhtiöiden käsimatkatavara vaatimuksiin. Täydellinen myös mm EasyJetin uusien istuimen alla käsimatkatavaralaukkujen sääntöjen noudattamiseen ja ylimääräisten matkatavara maksujen välttämiseen.

Kuten parhaissa pyörällisissä matkalaukuissa, Lyonissa on kevyt teleskooppikahva, tukevat pyörät ja se on valmistettu vettähylkivästä 600D PU -materiaalista. Pakkaamisen tilava 30 litran sisätila. Sisäiset pakkaushihnat. Kattava etutasku, jossa lokerot lipuille, matkatarvikkeille ja iPadille tms.

Lisätiedot

Paino1.7 kg (kilogramma)

Päävalikko

Cabin Max Lyon 30L Hybrid Trolley Reppu 45x36x20cm, Carry-on sallittu