Cabin Max Switch laajentuva 2in1, 18l->30l Hybrid Reppu + Olkalaukku

69.95

2 varastossa (voidaan jälkitoimittaa)

Cabin Max Switch on suunniteltu lentomatkailijaa ajatellen. Se muuttuu käden käänteessä koosta 45x36x20cm kokoon 40x20x25cm, mahtava innovaatio matkailijalle. Jos matkustat käsimatkatavaroilla mm Finnairin, Sas, BA, KLM, Lufthansa, AirBaltic, Norwegianin, Ryanairin ja Easyjetin kanssa, voi usein olla halvempaa tai kätevämpää lentää yhdellä lentoyhtiöllä ja palata toisella.

Cabin Max Switch on monitoimi reppu / lentolaukku, joka sopii lähes kaikille lentoyhtiöille, muuntuvan kokonsa ansiosta. Se on carry-on sallittu!

Täten ilmaisten käsimatkatavaroiden määrä voi vaihdella lentoyhtiöiden välillä. Tämä innovatiivinen hybridi Switch reppu/olkalaukku/kantolaukku on suunniteltu muunnettavaksi helposti 45x36x20cm repun ja 40x20x25 olkahihnoilla varustetun kantolaukun välillä. Toinen etu on kustannussäästö, kun sinulla on vain yksi matkalaukku useiden eri lentoyhtiöiden vaihtamiseen.

·Käytä 30 litran reppuna Easyjetissä tai pienennä Switch 20 litraan ja noudata lentoyhtiöiden, kuten mm Finnairin, Norwegianin, Sas, KLM, BA, AirBaltic, Ryanairin, Wizz Airin, Volotean, Vuelingin ja Norwegianin, ilmaista laukkusääntöjä. Myös loistava kakkoslaukku lentoyhtiöille, kuten BA, tai päivälaukuksi matkakohteeseen tutustumiseen.

·Sisäiset laitetaskut iPadille, Kindlelle tai kompaktille kannettavalle tietokoneelle. Avainpidike, matkalaukun teleskooppivetokahvan läpivienti ja etutasku matkatavaroita varten.

· Valmistettu kevyestä ja kestävästä PU-materiaalista. Laadukkaat ja kestävät chevron-nauhakahvat.

· Yhdistä Cabin Max Compression Packing Cubes -pakkauskuutioihin saadaksesi saumattoman matkakokemuksen.

Vertaa

Cabin Max Switch monitoimi hybrid. Switch olkalaukku + reppu + kantolaukku muuntuu lentoyhtiösi matkatavarasääntöjen vaatimusten mukaan. Mahtavaa! Esim Vaihda 45x36x20cm EasyJet repusta 40x20x25cm Ryanairin olkalaukkuun Memphis Switchin avulla. Mm halpalentoyhtiöiden kanssa lentävien ei enää tarvitse ostaa useita laukkuja maksimoidakseen ilmaisten käsimatkatavaroidensa enimmäismäärän – vaihda Memphis-laukkusi sen mukaan, kenen kanssa lennät. Cabin Max Switch sopii lähes kaikkien suurien IATA lentoyhtiöiden käsimatkatavara mittoihin.
—————————————————————————————————————
Switch from 45x36x20cm EasyJet backpack to 40x20x25cm Ryanair shoulder bag with the Memphis Switch. Budget airline flyers no longer need to buy multiple bags to maximise their free hand luggage allowance – Switch up your Memphis bag depending on who you are flying with.

Use as a 30L backpack on Easyjet, or slim the Memphis down to comply with the free bag allowance of airlines like Ryanair, Wizz Air, Volotea, Vueling and Norwegian. Also a great second bag on airlines like BA or as a day bag for exploring your destination.

Internal device pockets for an iPad, kindle or compact laptop. Key clip, rear luggage passthrough and front quick stash pocket for your travel essentials. Constructed from lightweight and robust PU material. Top quality chevron webbing handles.

Lisätiedot

Paino0.6 kg (kilogramma)

Päävalikko

Cabin Max Switch laajentuva 2in1, 18l->30l Hybrid Reppu + Olkalaukku