Metz Stowaway 20L Cabin Reppu ”RyanAir – Finnair – Free” Carry-on 40x25x20cm-USB

49.95

1 varastossa (voidaan jälkitoimittaa)

Cabin Max Metz 20l Stowaway repulla lennät ilman lisämaksuja matkatavaroista. Se sopii ilmaiseksi myös toiseksi ilmaiseksi matkustamon käsimatkatavaraksi mm Finnairille, Ryanairille, Wizzairille sekä 90%:sti muille lentoyhtiöille. Ulkoisella USB portilla varustettu.

Täydellinen koko (40x25x20cm) mm Ryanairin, Finnairin, SAS:n, KLM:n jne uusiin ”ilmaisiin” käsimatkatavaroiden sääntöihin. Sopii yli 90%sti eri lentoyhtiöiden matkatavaraksi joustavan materiaalinsa ansiosta.

Sen lisäksi, että tämä sopii halpalentoyhtiöiden ilmaiseksi käsimatkatavaralaukuksi mittojensa puolesta, se sopii myös useimpien muiden lentoyhtiöiden ns toiseksi ilmaiseksi käsimatkatavaralaukuksi, joka sallittua ottaa mukaan lennolle.

Tämä on ideaali myös muiden kuin halpalentoyhtiöiden toiseksi ilmaiseksi käsimatkatavaralaukuksi, sen sopiessa matkustamon etuistuimen alle. (Finnair, Norwegian, SAS, Lufthansa, KLM, BA, Air France jne.) Sen lisäksi, että ilmaiseksi lentää Ryanairilla, Metz 20L on lentohyväksytty kaikille muille tärkeille isoille lentoyhtiöille

Tilava 20L 40x25x20cm -laukku, valmistettu kierrätetyistä muovipulloista. Käsimatkatavara Hyväksytty välttämään käsimatkatavaramaksuja Ryanairilla, ota Ryanairille ilmaiseksi.

Voit käytä reppuna tai olkalaukkuna.

Pehmustettu takatasku (400 x 250 mm). Ulkoinen USB -portti liitetään sisäiseen laturin puhelintaskuun, joka auttaa lataamaan puhelimen liikkeellä ollessasi.

Sisäiset 3D -taskut takaavat erinomaisen sisäisen organisoinnin.

Kierrätetty RPET & Eco-mokkarakenne on kestävä ja ympäristöystävällinen. Takalaukun läpivienti, joka on helppo yhdistää liikkuvan matkatavaran kanssa.

Päällä kantokahva, TSA lukittavat vetoketjut ja etutasku.

Vältä Ryanairin uusia käsimatkatavaroiden lisämaksuja Metz 20L Stowawaylla. Tämä kevyt matkalaukku on täydellisen kokoinen vastaamaan uusia ”ilmaisia” käsimatkatavara sääntöjä ja siinä on harhaanjohtava tilava sisustus.

Matkalaukkutyylinen pakkauspäälokero ja joustava pehmeäpuolinen muotoilu mahdollistavat pakata enemmän kuin luulet Metz 20L: ään. Etuosan järjestäjäosasto on ihanteellinen iPadin säilyttämiseen ja siinä on taskut lipuille ja matkustusasiakirjoille. Kevyt malli on mukava ja helppo käyttää.

Ominaisuudet:

-Kevyt vain 500g

-Matkadokumenttitasku edessä

-Pehmustettu kantokahva

-Pehmustetut olkahihnat

-Materiaali RPET kierrätetty 600D vettähylkivä

-Sivukompressiohihnat

Koko: 40x25x20cm

Paino: 0,5kg

Väri: Musta

Vertaa

Reppu, lentolaukku Cabin Max Metz Small 20l on uusi koko. Metz small reppu, lentolaukku soveltuu ns toiseksi ilmaiseksi käsimatkatavaralaukuksi lentokoneen matkustamoon useimmille lentoyhtiöille, se sopii matkustamon etuistuimen alle. Matkalaukut, lentolaukut ja reput mittavasta valikoimastamme Triptek.eu verkkokaupasta, edullisin hinnoin ja nopealla toimituksella. Underseat backpack. Manhattan Stowaway XL 20L RPET Edition – Made from recycled plastic bottles – 40x25x20cm Ryanair Compatible.

Lisätiedot

Paino0.6 kg (kilogramma)

Päävalikko

Metz Stowaway 20L Cabin Reppu "RyanAir - Finnair - Free" Carry-on 40x25x20cm-USB