Retkeilyreppu, Ulkoilureppu Tahoma 75l, Active Leisure

99.95

Ei varastossa, vain jälkitoimituksena

Active Leisure on Hollantilainen yritys, joka on erikoistunut ulkoilu ja retkeily tuotteisiin, joilla on erittäin hyvä hinta-laatusuhde. Tuotemerkki tunnetaan kestävyydestään ja tarjoaa laajan valikoiman reppuja ja rinkkoja retkeilyyn ja ulkoiluun. Aktiivisesta matkailutarvikkeista löytyy kaikki mitä tarvitset aktiiviseen ulkoiluun, retkeilyyn, matkailuun repuista rinkkoihin, moskiittoverkoista perhe telttoihin ja caravan – camping tarvikkeisiin. Tilaa heti nopeat toimitukset ja edulliset hinnat ulkoilijalle, retkeilijälle. Reput-Rinkat-Matkalaukut.

Active Leisure on tunnettu brändi Euroopassa, joka on erikoistunut kaikentyyppisiin ja -kokoisiin matka- ja retkeily tuotteisiin. Nämä kätevät retkituotteet varmistavat, että olet paremmin valmistautunut matkalle. Tämä takaa enemmän matkamukavuutta ja lisää turvallisuutta matkoilla. Valikoimamme Active Leisure -tuotteet on valittu huolella hyvän hinta-laatusuhteen takaamiseksi: matkalaukuista vyötärölaukkuihin ja matkalompakkoihin; Aktiivinen vapaa-aika tarjoaa sinulle mahdollisuuden parantaa matkavarusteitasi.

Tekniset tiedot:

Väri: Beez, musta (kuvasta poiketen)

Sukupuoli: unisex

Materiaali: polyesteri

Sisältö reppu: 75 litraa

Mitat 40 x 37 x 75 cm (PxLxK)

Paino: n 2300g

Vertaa
SKU: FI-933 Category: Tags: , , ,

Active Leisure Tahoma -reppu Tämä Active Leisure -reppu on täydellinen todelliselle ulkoilun harrastajalle ja seikkailijalle! Eri säilytyslokeroiden ansiosta sinulla on helppo pakata kaikki matkatavarasi. Tässä repussa on suuri etutasku, hupussa säilytyslokero, päälokero, jonka voit jakaa kahteen osastoon pohja- ja kaksi sivulokeroa käyttämällä.

Voit säätää selkäosan helposti itse, jotta voit luoda täydellisen kantopituuden jokaiselle henkilölle. Takapaneeli sekä olka- ja lantiohihnat on valmistettu 3D-verkosta, joka tarjoaa paljon mukavuutta ja varmistaa, että ilmanvaihto on mahdollisimman paljon ja lisää käyttömukavuutta.

Käytetyn vettähylkivän 600D materiaalin ja vahvistetun pohjan ansiosta tämä reppu voi kantaa paljon painoa. Voit helposti säätää selän kantopituutta itse, jotta voit luoda täydellisen pituuden jokaiselle henkilölle.

Säädettävät olkahihnat ja kompressio lantiovyö on pehmustettu optimaalisen käyttömukavuuden takaamiseksi. Tahoma 75: n takaosa on myös vuorattu 3D-verkolla.

Tekniset tiedot:

Väri: Vaalea beez, musta (kuvasta poiketen)

Sukupuoli: unisex

Materiaali: polyesteri

Sisältö reppu: 75 litraa

Mitat 40 x 37 x 75 cm (PxLxK)

Paino: n 2300g

Lisätiedot

Paino1.0 kg (kilogramma)

Päävalikko

Retkeilyreppu, Ulkoilureppu Tahoma 75l, Active Leisure