RFID Luottokorttilompakko + Money clip, Seteliklipsi, Aitoa nahkaa

16.95

5 varastossa (voidaan jälkitoimittaa)

Vältä identiteettivarkaus matkoillasi, ja suojaa luottokorttisi, henkilökorttisi turva RFID suojuksella.

Vuodesta 2006 on uusiin passeihin asennettu mikorsiru, jota voidaan lukea RFID lukijalla.

Turva RFID nahkainen, real leather, luottokortti, id lompakko on valmistettu aidosta nahasta sekä Rfid eston suojaavasta materiaalista, joka estää passin mirkosirun lukemisen ja kopioinnin, joka täten estää identiteettivarkaudet.

Rfid luottokorttilompakko on yksi läpinäkyvä korttitasku, ja kaksi tasku korteille sekä magneettinen rahaklipsi seteleille.

Kompaktikoko on helppokäyttöinen matkalla.

-Luokitus hyväksytty FIPS 201
-Suojaus ISO7810 ID-1
-Väri Musta
-Koko 10,5cm x 7,5 cm

Vertaa

Mikä on RFID? RFID (Radio Frequency IDentification), eli radiotaajuinen etätunnistus on menetelmä tiedon etälukuun ja -tallentamiseen käyttäen RFID-tunnisteita, eli tageja. On useita keinoja tunnistaa tavaroita RFID:n avulla, mutta yleisin on tallentaa tuotteen tunnistava sarjanumero mikrosirulle. Se on kiinnitetty antenniin (sirua ja antennia kutsutaan yhdessä RFID-tunnisteeksi). RFID-tunniste voidaan sisällyttää tuotteeseen valmistusvaiheessa tai liimata jälkikäteen tarralla. RFID-tunnisteet sisältävät antennin voidakseen lähettää ja vastaanottaa radiotaajuisia kyselyitä RFID-lähetin-vastaanottimelta. Käytössä mm. passit, ajokortit, luottokortit, terveystunnistekortit, henkilöllisyystodistukset jne. Tietoja, jotka tarkoitettu luottamuksellisiksi, ihmisistä, yrityksistä ja esineistä pitää suojata varkauksilta, kolmannen osapuolen vahingoilta tai muilta väärinkäytöksiltä. RFID-järjestelmässä on 4 suojattavaa kohtaa: tagilla säilytettävä tieto, lukijan muistissa oleva tieto, lukijan ja tagin välinen tiedonsiirto ja tietoa käsittelevä järjestelmä. Tagilta lukijalle radioaaltojen avulla siirrettävä tieto on vaarassa hyväksikäytölle ja häirinnälle. Tietoa voidaan siepata ilmasta väärennetyllä lukijalla, lukijoille voidaan syöttää väärennettyä tai vahingollista tietoa tai tiedonsiirtoa voidaan häiritä esimerkiksi palvelunestohyökkäyksellä sähkömagnetiikkaa käyttäen.

Lisätiedot

Paino0.6 kg (kilogramma)

Päävalikko

RFID Luottokorttilompakko + Money clip, Seteliklipsi, Aitoa nahkaa