Retkeilyreppu, Rinkka Active Leisure 55l, Kompressiotuet

49.95

1 varastossa (voidaan jälkitoimittaa)

Active Leisure -reppu - rinkka - Equinox 55. Tilavuus mahtavat 55 litraa.

Edullinen, mutta ammattimaisilla ominaisuuksilla varustettu retkeilyreppu, ulkoilureppu, jossa kaikki tarvittavat ja tarpeelliset yksityiskohdat ulkoilijalle, retkeilijälle.

Rinkka Active Leisure on valmistettu vettähylkivästä 600D polyesteristä ja dobby-nailonista sekä varustettu vahvistetulla
kantopohjalla.

Tilavuus 55 l.
2 x pakkausosasto, lokeroa erotettu vetoketjullisella pohjalla.
Säädettävät sivutaskut.
Sisäänrakennettu, integroitu sadesuoja.
Säädettävät, pehmustetut olkahihnat 3D-verkolla.

Säädettävä kantokorkeus.
Mukava pehmustettu lantiovyö, kompressiotuki.
Koko 85 x 30 x 45 cm
Paino 2670g
Väri Vihreä-Harmaa

Vertaa
SKU: FI-931 Category: Tags: , ,

Active Leisure on hollantilainen yritys, joka on erikoistunut ulkoilu ja retkeily tuotteisiin, joilla on erittäin hyvä hinta-laatusuhde. Tuotemerkki tunnetaan kestävyydestään ja tarjoaa laajan valikoiman reppuja ja rinkkoja retkeilyyn ja ulkoiluun. Aktiivisesta matkailutarvikkeista löytyy kaikki mitä tarvitset aktiiviseen ulkoiluun, retkeilyyn, matkailuun repuista rinkkoihin, moskiittoverkoista perhe telttoihin ja caravan – camping tarvikkeisiin. Tilaa heti nopeat toimitukset ja edulliset hinnat ulkoilijalle, retkeilijälle. Reput-Rinkat-Matkalaukut.

The Active LeisureHawk backpack is an outdoor backpack with two compartments separated by a zip-in base. It also has variable side compartments and features VAS system. The VAS system ensures that the back panel is easily adjustable. The Hawk’s waist strap and shoulder straps help to stabilize your load and provide the necessary comfort.

Specifications:
Gender: unisex
Colour: blue
Material: polyester
Contents: 55 liters

Lisätiedot

Paino0.9 kg (kilogramma)

Päävalikko

Retkeilyreppu, Rinkka Active Leisure 55l, Kompressiotuet