Travel Hack Cabin Pro Ladies Vetolaukku trolley + Käsilaukku pakkausosasto

69.95

2 varastossa (voidaan jälkitoimittaa)

Travel Hack Pro on erityisesti suunniteltu naisille. Tyylikäs matkustamo IATA kokoinen lentolaukku, joka sopii useimmille suurille lentoyhtiöille käsimatkatavara mittoihin. Travel Hack ladies pro on carry-on sallittu ja tyylikäs vetolaukku, trolley matkalaukku lentolaukku!

Vältä ylimääräiset matkatavaroista aiheutavat lisämaksut asettamalla käsilaukkusi sille varattuun pakkausosastoon lennon aikana, josta se on aina helposti saatavilla matkasi, lentosi aikana.

Etkö ota käsilaukkua? Käytä käsilaukulle tarkoitettua pakkausosastoa ylimääräisenä pakkaustilana.

Tilava 28 litran pääpakkausosasto, jossa on kompressio pakkaushihnat ja erilaisia ​​vetoketjullisia taskuja kaikkeen hygieniatarvikkeista matkadokumentteihin.

Pehmustettu takatasku Macbookille, älylaitteelle tai pienelle kannettavalle tietokoneelle.

Joustavat kompressio pakkaushihnat ja sisäiset vetoketjulliset pakkaustaskut ovat myös pakkaajan unelma, kun taas Pro-kotelo antaa matkustajalle mahdollisuuden laajentaa tarvittaessa pääpakkausosastoa käsilaukkuosastoon. Säädettävän avattavan luukun ansiosta, joka kulkee kahden pakkasuosaston välissä.

Pro Travel hack trolley, lentolaukussa on myös vesipulloteline, sileät uudet ruusukultaiset vetoketjut ja nopeasti avattavat vetoketjulliset taskut matkustusasiakirjoille.

Tyylikäs vettähylkivä 600D ja PU-ulkokuori, jossa keinonahkaa ja ruusukultaisia ​​yksityiskohtia.

Kevyt muotoilu painaa vain 2,7 kg ja siinä on erittäin sileät pyörät.

Koko: 55x40x20 cm
Väri: Musta – Rose
Paino: 2,7 kg

Vertaa

Travel Hack Pro Cabin Case vetolaukku, matkalaukku trolley, jatkaa supersuosittua alkuperäistä Cabin Max laatua. Travel Hack Pro ladies matkalaukussa on useita uusia ominaisuuksia ja parannuksia. Tämä muodikas lentolaukku on suunniteltu käyttämällä Cabin Maxin laajaa osaamista tyylikkäästä ja edullisesta matkustamisesta. Tässä lentolaukussa on innovaatioita, kuten erillinen käsilaukkulokero – ihanteellinen käsilaukun säilyttämiseen, täten välttää ylimääräiset matkatavaramaksut lentoyhtiöiltä.

Vaikka sen käsilaukku pakkasuosasto, tasku onkin innovatiivinen, Travel Hack Cabin Case osaa myös perusasiat oikein. Älykkäästä ja vettähylkivästä 600D PU-materiaalista valmistettu kotelo on keinonahasta, ja koko matkalaukku painaa vain 2,7 kg, mutta siinä on silti runsas 28 litran pääpakkausosasto.

Joustavat kompressio pakkaushihnat ja sisäiset vetoketjulliset pakkaustaskut ovat myös pakkaajan unelma, kun taas Pro-kotelo antaa matkustajalle mahdollisuuden laajentaa tarvittaessa pääpakkausosastoa käsilaukkuosastoon. Säädettävän avattavan luukun ansiosta, joka kulkee kahden pakkasuosaston välissä. Pro Travel hack trolley, lentolaukussa on myös vesipulloteline, sileät uudet ruusukultaiset vetoketjut ja nopeasti avattavat vetoketjulliset taskut matkustusasiakirjoille.

Vetolaukun, lentolaukun takaosassa olevan pehmustetun lokeron kautta on tilaa myös Macbookille tai pienelle kannettavalle tietokoneelle. Monien erinomaisten matkailijalle tärkeiden ominaisuuksien ja älykkään pakkaussuunnittelun ansiosta ei ole epäilystäkään siitä, että The Travel Hackin vuosien kokemus on tehnyt Pro matkalaukusta erittäin hyödyllisen ja tyylikkään matkalaukun.

Lisätiedot

Paino2.7 kg (kilogramma)

Päävalikko

Travel Hack Cabin Pro Ladies Vetolaukku trolley + Käsilaukku pakkausosasto