Travelon Slim Anti-theft olkalaukku, viiltosuoja, RFID suoja, turvalukitus

89.95

Ei varastossa, vain jälkitoimituksena

Matkusta minne ja missä vain turvallisesti. Travelon Anti-Theft slim turva olkalaukku, crossbody-laukku suojaa omaisuuttasi matkan aikana.

Travelon Anti-theft olkalaukku, crossbody, käsilaukku sisältää useita tärkeitä ominaisuuksia matkaturvallisuuden kannalta.

Tärkein on RFID suojattu tasku tärkeille matkadokumenteille, kuten passit, id kortit, luottokortit, älypuhelimet. RFID suojatasku estää tärkeiden tietojen etälukemisen, näin ollen ehkäisee identiteettivarkauksia matkan aikana.

Lisäksi laukun ulkokuori on suojattu viiltosuojalla, kevyt alumiini verkolla, joka estää taitavimmankin taskuvarkaan aikeita.

Olkahihna kiinnitys turvalukituksilla, viiltosuojattu olkahihna ja pituus säädettävissä.

Travelon käsilaukun sisällä myös Integroitu avaimenperä led-valolla, joten löydät tarvittavan esineen käsilaukustasi vaikka pimeässä tarpeen tullen.

Myös aina matkalla tarpeellisille kynille ovat omat joustavat paikat, joten ovat aina mukana viisumi tms matkadokumenttien täyttämistä varten.

Edessä RFID ja viiltosuojattu vetoketjutasku mobiililaitteille.

Pääosastossa on RFID-kortti ja passitaskut, avoin yläosa, vetoketjullinen seinätasku ja avaimille klipsi led valolla.

Kaksi edessä leveää vetoketjutaskua.

Takana tasku.

Materiaali: 900 D polyesteriä

Koko: L 22,86 x K 26,67

Väri: Sininen

Vertaa

Ota tämä Travelon Anti-Theft Classic Slim Double Zip Crossbody -turvalaukku, käsilaukku seuraavalle matkallesi. Olkalaukun ohut profiili myötäilee vartaloasi mukavasti. Tilava vetoketjullinen osasto on hyvin toimiva RFID-korttitaskun ja passitaskun ansiosta, avoin ylätasku, vetoketjullinen tasku ja sidottu avainklipsi LED-valolla. Etuosassa on kaksi lukittua vetoketjutaskua, johon sopivat avaimet, huulipunat, liput ja muut nopeasti tarvittavat matkatarvikkeet. Takataskussa lähellä oleva taskua voi käyttää kartan, kirjan tai aurinkolasien säilytykseen. Matkustat turvallisesti ja varmuudella Travelonin varkaudenesto ominaisuuksin varustetulla käsilaukulla olkalaukulla. Vettähylkivät rakenteet, lukitusosastot, viiltosuojattu- ja lukittava olkahihna, jotta sinun matkatavarat voidaan suojata matkalla.

Lisätiedot

Paino0.7 kg (kilogramma)

Päävalikko

Travelon Slim Anti-theft olkalaukku, viiltosuoja, RFID suoja, turvalukitus