Parhaat lahjavinkit matkailijalle! 10 parasta lahjaideaa matkailijalle.

Etsitkö täydellistä lahjaa matkailijalle? Se ei ole aina helppoa! Nämä seuraavat ovat parhaita matkatavara lahjaideoita, joululahja ideoita ystäville, sukulaisille tai ulkomaan ystäville, olipa budjettisi mikä tahansa. Ohita porakone lahjaidea tänä vuonna ja osta matkatarvikelahja, jota matkaileva sukulaisesi, aviopuoliso, ystävä tai ulkomaanystävä tarvitsee kun matkustelee säännöllisesti tai vaikka vain lomailee kesä- ja talvilomillaan.

Matkustamme samalla tavalla ja päätämme pakata matkalaitteita, matkatarvikkeita, joilla on useita käyttötarkoituksia, jotka eivät vie paljon tilaa ja parantavat matkustuskokemustamme ulkomailla tai kotimaassa. Me matkailijat tulemme ja menemme jatkuvasti, emme yleensä kanna paljon matkatavaroita mukanamme, eikä kahta samanlaista matkustajaa ole, joten täydellisen lahjan löytäminen matkailijalle voi olla hankalaa.

Matkatavara lahjaopas, lahjaidea opas

Olemme koonnut tämän täydellisen matkatavara lahjaoppaan matkailijoille, koska tarpeellisia matkatarvikkeita käytämme matkan aikana lähes joka päivä ja ne auttavat ihmisiä matkustamaan mukavammin, helpommin, kevyemmin sekä paremmin. Joten tässä on joitain parhaita lahjaideoitamme, syntymäpäivälahjaksi, joululahjaksi tai tuliaiseksi matkailijoille, jotka saavat taatusti hymyn lahjan vastaanottajan huulille!

Rahavyö RFID suojattu


Rahavyö, jota käyttävät etenkin paljon matkustavat sekä satunnaiset matkailijat, jotka haluavat ehkäistä varkauksia matkan aikana. Etenkin liikematkustajien suosiossa. Cabin Max RFID suojattu rahavyö estää taitavasti myös etäkopionnin, eli suojaa myös matkadokumentteja joissa siru, kuten; passeja, id kortteja, pankkikortteja etälukuvarkauksilta sekä identiteettivarkauksilta. Tilaa RFID rahavyö täältä.

Cabin Max RFID suojattu rahavyö. Katso kaikki RFID anti-theft tuote valikoimamme TÄÄLTÄ!

Cabin Max Metz klassikko käsimatkatavara reppu


Cabin Max Metz reppu on se alkuperäinen huippusuosittu klassikko ja edustaa parasta Cabin Max laatua. Cabin Max Metz reppu on käsimatkatavara hyväksytty. Carry-on approved! Cabin Max monitoimi lentolaukku, lentoreppu on lentomatkoihin hyväksytty ja se sopii minkä tahansa lentoyhtiön koneen matkustajan yllä olevaan lokeroon tai laukkutilaan, se täyttää Kansainvälisen lentokuljetusliiton (IATA´n) vaatimat maksimimitat 55 x 40 x 20 cm tai minimikokoa määrittelevät mitat. Massiivinen 44 litran koko mahdollistaa laukun viemisen koneeseen ilman tarkastusta käsimatkatavarana. Valmistettu 600D vettähylkivästä materiaalista. Paino vain 680g.

Tilaa Cabin Max klassikko cabin reppu täältä.

Cabin Max Metz klassikko lentoreppu 44l.

Skross Pro light Usb Matka-adapteri, Matkasovitin


Matkasovittimia, matka-adapterja tarvitsemme kaikki joissain päin maailmaa aina. Tässä ainutlaatuisessa ja kompaktissa matkasovittimessa on kolme nastaa, ja sitä voi käyttää yli 100 maassa, kaikilla mantereilla. Sovittimeen voi kytkeä tavallista Schuko- tai europistoketta käyttävän laitteen, esim. tabletti, partakone tai tietokone. Lisäksi 2 x usb kytkennät. Maadoitettu matkaadapteri. Tilaa matka-adaperi täältä.

Skross matkasovitin, matka-adapteri Pro Light Usb käy yli 100 maahan.

RFID passikotelo, passinsuojus


Vuodesta 2006 on uusiin passeihin asennettu mikorsiru, jota voidaan lukea RFID lukijalla. Monitoimi turva RFID passinsuojus, passikotelo on valmistettu nahasta sekä polylaminaatti-alumiini materiaalista, joka estää passin mirkosirun lukemisen ja kopioinnin, joka täten estää identiteettivarkaudet matkoilla. Monitoimi RFID passinsuojus, passinkannet matkalle, nahkaa. Sisällä kolme luottokorttitaskua, sopii myös lentoyhtiön, junien, kanta-asiakaskorteille tms. Yksi iso pitkittäinen tasku, sekä passille läpinäkyvä taskuosa. Tilaa passikotelo täältä.

RFID passinsuojus, passikotelo matkalle. Aitoa nahkaa.

Mahtavat Joululahjaideat, Lahjaideat matkaileville ihmisille Triptek.eu verkkokaupasta!

Edulliset hinnat ja nopeat toimitukset!

Jalkatuki, Travel foot bad lentomatkoille, juna- ja bussimatkoille


Matka jalkatuki on suunniteltu helppokäyttöiseksi, sinun täytyy vain ripustaa se esim lentokoneessa pöydän kannattimeen, käsinojaan ja aseta jalat kätevästi, jotta voit lepuuttaa jalkojasi. Joustava hihna: Joustavan hihnan avulla jalkatuen pituutta, korkeutta voidaan säätää vapaasti, jotta olisit miellyttävämpi matkustaa. Erinomainen materiaali, tämä jalkatuki on valmistettu korkealaatuisesta kestävästä kankaasta, jossa on pehmeä puuvillapehmuste, pehmeä joustava ja kestävä laatu. Auttaa tehokkaasti jalkojen ja kehon väsymystä lentojen, kaukoliikenteen metron, junan, lentokoneen, bussin jne. matkan aikana. Tilaa matka jalkatuki täältä.

Jalkatuki, Foot support for travels

Nexa Första Hjälpen Mini Matka ensiapulaukku


Valitettavasti emme välty pieniltä kolhuilta ja haavoilta matkoillakaan. Aina tarpeellinen matkoilla on matka kompakti ensiapulaukku. Nexa Första Hjälpen Mini ensiapulaukku on tilava malli, 35 tarviketta, sakset, sidetaitoksia, haavapyyhkeitä, laastareita, punainen erottuva väri. Ensiapulaukku, joka sisältää onnettomuuden tapahtuessa tarvittavia välineitä. Laukku sisältää haavanhoitovälineitä, painesidoksia sekä geeliä, joka soveltuu mm. pienien palovammojen hoitoon. Tilaa Nexa ensiapulaukku täältä.

Ensiapulaukku on aina tarpeellinen matkoilla. Tilaa Nexa ensiapulaukut TÄÄLTÄ!

Matka palovaroitin + murtohälytin monitoimi, suojakotelo


Kompakti palovaroitin jossa myös murtohälytin. Tarpeellinen turvalaite aina lomalle, mökille, työmatkalle, asuntovaunuun, matkalle. Mukana matkasuojapussi, suojapussi vettähylkivä. Matka palovaroitin murtohälyttimellä on lomailijalle, matkailijalle suunniteltu paloturvallisuuden ja murtovarkauksien ehkäisyyn suunniteltu monitoimi laite. Palovaroitinstandardi EN14604:2005. CEmerkitty ja STUK hyväksytty turvalaite. ISO9001 Paloturvallisuus sekä murtovarkaudet lomamatkoilla on noussut tärkeäksi haasteeksi mökeillä, asuntovaunuissa, hotelleissa, lomakylissä, hostelleissa sekä risteilylaivoilla. Tilaa monitoimi murtohälytin palovaroittimella täältä.

Matka palovaroitin monitoimi hälytin

RFID suojattu aito nahkainen ketjulompakko


Perinteinen ketjulompakko ehkäisee näpistysyrityksiä matkoilla. Matkalle RFID etälukusuojattu ketjulompakko turvaamaan luottokorttejasi, id korttejasi varkailta. RFID suojaus estää identiteettivarkaudet, etälukuvarkaudet luottokorteista, id korteista jne Aitoa nahkaa (myös sisäosat aitoa nahkaa). Setelitasku aukee koko lompakon mitalta avattuna. Lisäksi useita luottokortti taskuja sekä vetoketjulllinen kolikkotasku. Leveys/Korkeus n. 12,5cm x 10cm. Tilaa RFID suojattu aito nahkainen ketjulompakko täältä.

Naisten turva security Anti-theft olkalaukku


Naispuoliset matkailijat tutkimusten mukaan joutuvat useammin näpistysten tai varkauksien kohteeksi miehiä useammin. Travelonin naisten turva olkaalukku, crossbody turvaa tärkeimmät matkadokumenttisi matkoilla. Vaatteiden alle puettava travel security crossbody laukussa voi säilyttää mm. rahat, passit, id kortit, luottokortit taskuvarkailta piilossa paidan alla matkan aikana. Travel security crossbody bag. Pehmeää puuvillaa on mukava pitää yllä sekä hengittävä ja käsin pestävä. Joustava ja säädettävä pituus. Tilaa Anti-theft crossbody laukku täältä.

Naisten anti-theft turvaolkalaukku.

Klassikko Cabin Max Lyon monitoimi reppu + vetolaukku yhdistelmä


Cabin Max Lyon on pyörällinen monitoimi yhdistelmä reppu ja vetolaukku samassa. Se on klassikko carry-on, käsimatkatavara hyväksytty! Monitoimi trolley reppu lentomatkoille carry-on sallittu IATA mitat. Vedettävä reppu Lyon on kevyt reppu pyörillä. Cabin Max Lyon hybridi reppu on erinomainen ratkaisu matkalle ja tilava 44 L, paino vain uskomattomat 1,8 kg. Cabin max monitoimi lentolaukku, lentoreppu on lentomatkoihin hyväksytty ja se sopii minkä tahansa lentoyhtiön koneen matkustajan yllä olevaan lokeroon tai laukkutilaan, se täyttää Kansainvälisen lentokuljetusliiton (IATA´n) vaatimat maksimimitat 55 x 40 x 20 cm tai minimikokoa määrittelevät mitat. Tilaa monitoimi Lyon reppu trolley täältä.

Cabin Max Lyon monitoimi hybridi reppu trolley vetolaukku yhdistelmä laukku. Tilaa monitoimi Lyon vetolaukku reppu hybridi TÄÄLTÄ!

Meiltä myös suuremmat lahjat aktiivilomalaisille kuten suksiboksit, kattoboksit, Twinnyload laatua! Lue lisää suksiboksi ja kattolaatikko pakkaus sekä järjestely oppaastamme täältä. Parhaat pakkausvinkit! Triptek.eu verkkokaupasta myös pyörätelineet, suksiboksit sekä karavaanari tuotteet meiltä, tilaa ja tutustu täältä.

Twinny load sukiboksit ja pyörätelineet ovat liikkuvan koko perheen lahja. Tutustu Twinny load tuotevalikoimaan TÄÄLTÄ.

Your Ultimate guide to the best travellers gifts – for every budget, holiday, and type of travels

www.triptek.eu

Päävalikko